Tügva Hendek Yaz Okulundan Güzel Kapanış

2 Temmuz'da başlayan ve dört hafta süren TÜGVA Hendek Temsilciliğinin düzenlediği yaz okulu 27 Temmuz Cuma günü Hendek Anadolu Lisesi Konferans Salonunda kapanış programı ile sona erdi.

Tügva Hendek Yaz Okulundan Güzel Kapanış


Veliler ve öğrencilerin yanısıra TÜGVA Sakarya İl Temsilcisi Fatih Yahşi, TÜGVA Sakarya Teşkilat Koordinatörü Adnan Dizer, İlçe Temsilcisi Hakan Öztürk ve Okul Müdürü Hüseyin Akbulut programı yakındam takip etti.

Program Rasimpaşa Müezzini Vedat Atabek ve gençlerin Kur'an tilaveti ile başladı.

Devamında konuşan TÜGVA Hendek Temsilcisi Hakan Öztürk,  bir ay evvel bu salonda açılış programımızda vaadettiğimiz birçok şeyi gerçekleştirmiş olmanın heyacanı ve rahatlığıyla karşınızdayım. Bizler teorik derslerin yanında özellikle öğleden sonraları gerçekleştirdiğimiz gezilerimiz, yüzme, mini golf, halı saha, macera park, sinema ve özellikle geçtiğimiz Salı günü yaptığımız Bilecik gezisiyle istenilen yönde davranış değişikliği oluşturmaya gayret ettik.

Tabi bu program süresince özellikle geziler başta olmak üzere bizlere rehberlik eden ve hep yanımızda olan İl Temsilcimiz Fatih Yahşİ'ye ve TÜGVA Sakarya teşkilatımıza, okulunu bize açan okul müdürümüz Hüseyin Akbulut'a yine her an gençlerimizle beraber olan Ortaokul Koordinatörümüz Engin Akyildiz’a ve Bulut Menteş'e hocalarımız Asuman Hanım’a ve Vedat Bey'e teşekkür ediyorum.

Sevgili veliler bizim yaz okulumuzu tercih etmeniz bizi mutlu etti. Sevgili gençler kendim ve arkadaşlarımdan yola çıkarak söylüyorum TÜGVA ailesine bir girdiniz mi bir daha kopamazsınız. İnşallah bundan sonra hep birlikte olacağız. Hakkınızı helal edin bizim hakkımız varsa helal olsun Allah yar ve yardımcınız olsun dedi.

 

Programda konuşan TÜGVA Sakarya İl Temsilcisi Fatih Yahşi; vakfımız 2013 yılında kuruldu ve şu anda 81 İl'de temsilciliği var. Özellikle Ortaokul, Lise, Çalışan Gençlik Yüksek Öğrenim Kooorsinatörlükleriyle gençlerimizin yanında. Bu başarılı Yaz okulu için İlçe Temsilcimiz Hakan Öztürk'e ve Hendek Teşkilatımıza teşekkür ediyorum dedi.

Programda dört kız öğrenci tarafından okunan En Sevgili şiiri ve erkek öğrencilerin söylediği Kardan Aydınlık ezgisi büyük alkış aldı.

Program sonunda Okul Müdürü Hüseyin Akbulut'a, Engin Akyildiz'a, Bulut Menteş'e, Asuman Yavuz ve Vedat Atabek'e İl Temsilcisi ve İlçe Temsilcisi tarafından plaket takdim edildi. Yine öğrencilerin tümüne katılım belgesi verildi.

Program bitiminde aile fotoğrafı çekildi ve veliler memnuniyetleri ve önümüzdeki yıl da mutlaka geleceklerini dile getirirken TÜGVA yetkilileri hayır her zaman beraber olacağız diyerek iyi dileklerle gençlerle vedalaştılar.




Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2018, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184