TÜRK EĞİTİM-SEN EMEKLİ ÖĞRETMENLERE YEMEK VERDİ

Hendek Türk Eğitim Sendikası 24 Kasım Öğretmenler gününde bu yıl emekli olan Öğretmenlere yemek düzenledi.

TÜRK EĞİTİM-SEN EMEKLİ ÖĞRETMENLERE YEMEK VERDİ


Uludere Balık Restauranta düzenlenen yemeğe Sakarya Türk Eğitim Sendikası Başkanı Mehmet Düzlü, yönetim kurulu ile Hendek İlçe Yönetim Kurulu ve bu yıl Emekli olan Öğretmenlerle eşleri katıldı.

Yemekte açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Kutluay Benli  “bu yıl üyemiz olan 5 arkadaşımız emekli oldu. Yıllardır büyük bir gayretle çalışarak Emekli olan tüm ağabeylerimize hem bir öğretmen hem de sendika temsilcisi olarak teşekkür ediyorum. Onlardan aldığımız ilhamla görevimizi en iyi bir şekilde sürdürmeye bizler devam edeceğiz. Onlar emekli olsalar bile her zaman başımızın tacı olacaklar ve  sendika olarak her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.


Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Mehmet Düzlü ise yaptığı konuşmada, bu geceyi hazırlayan İlçe Başkanlığına teşekkür ederek Ülkemizde yaşanan son olaylardan sonra Eğitimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük dedi.

 Düzlü, “Cumhuriyete bağlı, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canını verecek olan nesilleri yetiştirecek olan öğretmenler e her zaman ihtiyaç vardır. Bu anlamda sendika olarak biz sadece 5 üyemizi kaybetmiyoruz aynı zamanda bu değerleri yıllarca öğrencilerine anlatan ve bu vatana bağlı insanlar yetiştiren 5 Eğitim aşığını kaybediyoruz. Bu anlamda üzüntülüyüz.  Meslek hayatları boyunca  değerlerinden, duruşlarından asla taviz vermeyen arkadaşlarıma bundan sonra ki hayatlarında eşleri ve çocuklarıyla  sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik geçirmelerini diliyorum. Sakarya’da Türk Eğitim-Sendikasının her zaman kapılarının onlara açık olduğunu söyledi.


Daha sonra emekli olan Abdülhamid Sağır, Yunus Yazıcı ve Muhterem Bak'a  eğitim ve öğretime yapmış oldukları katkıdan dolayı plaket ve hediye takdim edildi.

Emekli olan öğretmenlerde bu geceyi düzenleyen ve kendilerini unutmayan Hendek Türk Eğitim Sendikasına teşekkür ettiler ve bu sendikada üye olmaktan gurur duyduklarını söylediler.

Geceye katılamayan Halim Türk ve Fikret Aktüy’e de teşekkür edildi.

Düzenlenen program sohbet ve ikramlarla sona erdi.




Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2016, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184