TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNE DAVET

Sakarya Halk Müziği Derneği ve Sakarya Üniversitesi Türk Müziği Araştırma, Tanıtma ve Uygulama Topluluğu öncülüğü hazırlanan; Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Adapazarı Belediyesi’nin destekleriyle sahnelenecek olan Türk Halk Müziği Konseri 12 Ocak 2016 tarihinde 19:30’daSakarya’lılarla buluşacak.

TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNE DAVET


Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi 1 No’lu Salon’da saat 19:30’da başlayacak olan konser yaklaşık olarak 1 saat sürecek. Yaklaşık 80 kişilik dev bir kadronun sahne alacağı konserin hazırlıkları Sakarya Halk Müziği Derneği ev sahipliğinde Eylül ayından itibaren devam ettiriliyor.

Ülkemizin farklı yörelerinden seçilmiş olan Türk halk müziğinin kıymetli eserlerinden oluşan repertuvar, dinleyicileri farklı duygularla farklı bölgelere davet edecek.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Sertan Demir şefliğinde sahne alacak olan topluluk, konserin ardından Şubat ayına kadar çalışmalarına ara verecek.

Şubat ayında tekrar çalışmalarına başlayacak olan topluluk bahar dönemi konserine hazırlanırken, bu tarihte yeni korist alımlarına da başlayacak.

Salı akşamları 19:00/21:00 saatleri arasında çalışmalarını sürdürecek olan topluluğa; müziğe gönül vermiş tüm sanatseverler, gerek korist gerekse de misafir olarak çalışmalara katılabilirler.

Türkülerin sıcaklığında buluşmak üzere…

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2016, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184