Türk Polisi Huzurumuzun Teminatıdır

Türk Polis Teşkilatının 177.yılı münasebetiyle Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Polislere ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Türk Polisi Huzurumuzun Teminatıdır

Programa katılan Başkan Babaoğlu, “Huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı kahraman Türk Polis Teşkilatı’mızın Polis haftası kutlu olsun” mesajı yayınladı.

Bayraktepe’de Kutlama Yemeği

Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ve Polis haftasının kutlandığı iftar programına; Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı S.Sercan Candan, Polis Teşkilatının mensupları ve aileleri katıldı.

Protokol iftar öncesinde tek tek masaları gezerek polislerin ve ailelerinin Ramazan ayı ile Polis Haftasını kutladı. Ardından edilen dualarla birlikte oruçlar açıldı. Güzel ve keyifli bir Ramazan akşamı yaşayan Polisler ve aileleri yemek nedeniyle Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan’a teşekkür etti.

Başkan Babaoğlu Yakından İlgilendi

Kutlama mesajı yayınlayan Başkan Babaoğlu, “Türk Polis Teşkilatının 177.yılı münasebetiyle ilçemizde görev yapan polislerimiz ve aileleri onuruna Bayraktepe’de düzenlenen iftar programına katılım sağladık. Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul buyursun.

Polisimiz bu milletin göz bebeği, hepimizin övünç ve gurur kaynağıdır. Sadece belirli günlerde her daim saygıyla hatırlıyoruz. Bu vesileyle vatan için canını feda eden Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı kahraman Türk Polis Teşkilatı’mızın Polis haftası kutlu olsun” dedi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184