Türk Yerel Hizmet Sendikası Kadınlar Gününü Kutladı

Türk Yerel Sen Hendek Temsilciliği 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Belediye personeli kadınlara karanfil takdim etti.

Türk Yerel Hizmet Sendikası Kadınlar Gününü Kutladı


Hendek Belediyesinde kısa süre önce sendika faaliyetlerine başlayan Türk Yerel Hizmet Sendikası, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Belediye çalışanı Kadınlara karanfil takdim etti.
Türk Yerel Hizmet Sendikası Hendek Temsilcisi Ömer Salih Altun ve İşyeri Temsilcisi Kenan Karapınar 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Hendek Belediyesi personeli Kadınları tek tek ziyaret ederek Karanfil takdim ettiler ve Kadınlar gününü kutladılar.
Hendek Belediyesi personeli kadınlara karanfil takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayan Türk Yerel Hizmet Sendikası Hendek Temsilcisi Ömer Salih Altun ve İşyeri Temsilcisi Kenan Karapınar, hayatın her anında varlıkları ile büyük onur ve gurur duyduğumuz, eğitici, bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren ve sevginin simgesi olan kadınlarımızın, bu anlamlı günlerini kutluyor sağlık, başarı ve mutluluk diliyoruz ifaelerine yer verdiler.



Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184