TÜRKEŞ İÇİN MEVLİD OKUTULACAK

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 18.yıldönümü nedeniyle mevlid-i şerif programı düzenlerken Hendek Ülkü Ocakları da Ankara’da Merhum Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret edecek.

TÜRKEŞ İÇİN MEVLİD OKUTULACAK


MHP Hendek İlçe Teşkilatı Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 18.yıldönümü nedeniyle(4 Nisan 2015 Cumarttesi günü Akşamla Yatsı Arası) mevlid-i şerif programı düzenlerken Hendek Ülkü Ocakları da Ankara’da Merhum Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret edecek.

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Yeni Camii de (Müftülük camisi) Akşam namazı ile Yatsı namazı arasında mevlid-i şerif okutacak.

MHP Hendek İlçe Teşkilatı ve Hendek Ülkü Ocakları düzenlenecek olan Mevlid-i şerife tüm halkı davet ettiler.

MHP Hendek İlçe Teşkilatı ve Hendek Ülkü Ocaklarından yapılan duyuru da “  Merhum Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’in vefatının 18. yıldönümü vesilesiyle bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor; Yarın akşam namazıyla yatsı namazı arası yeni cami de mevlidi şerif okunacaktır tüm Hendek halkımız davetlidir ifadeleri yer aldı.

Diğer yandan Hendek Ülkü Ocakları da Merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 18. yıldönümü vesilesiyle Ankara’da ki kabrini ziyaret edecek.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 21:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184