TUTKUN’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZ YAPTILAR

Hendek’te inşaat sektöründe hizmet veren genç işadamlarından MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi işadamı Vural Tutkun’a arkadaşları ve eşi doğum günü sürprizi yaptı.

TUTKUN’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZ YAPTILAR


Hendek’in nezih mekanlarından Huub Kafe’de  Arkadaşlarının sürpriz doğum günü karşısında duygulanan ve 38 yaşına giren Vural Tutkun’u MHP
 İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Hendek Belediye Meclis Üyeleri , esnaf arkadaşları , eşi Derya Tutkun ve çocukları Medine , Melike , Nergis yalnız bırakmadı.

Huub Lounge Garden Cafe’de 38 yaşına giren Vural Tutkun için arkadaşları tarafından hazırlanan Doğum günü pastasını çocukları Medine , Melike , Nergis ile birlikte üfleyerek yeni yaşını sevenleri ve arkadaşları ile kutladı.

 Yeni yaşına giren Vural Tutkun’a sürpriz yapan arkadaşları kendisine sağlık ,huzur ve başarı dolu uzun ömürler dileyerek çeşitli hediyeler verdiler.


Arkadaşlarının ve Eşinin yaptığı sürpriz karşısında mutluluğunu ifade eden MHP Meclis Üyesi Vural Tutkun '' Bugünü unutmayıp bana sürpriz hazırlayan İlçe Başkanıma ,yönetimime,Meclis Üyesi Arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir günde sevgi dolu yüreklerle bir arada olmak gurur verici. Dostlarımla beraberliğimizin ömür boyu sürmesini temenni ediyorum '' sözleriyle duygularını ifade etti.

Yaş günü pastasının ikram edilmesi ile Tutkun ve arkadaşları keyifle sohbet ederek vakit geçirdiler.


Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2014, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184