UFUK & SENA BİR ÖMÜR HAYATA EVET DEDİLER

Hendek’in sevilen ailelerinden Abidin ve Hatice Kılıç çiftinin yakışıklı oğulları Ufuk ile İsmail ve Kevser Toprak çiftinin güzel kızları Sena bir ömür hayata evet dediler.

UFUK & SENA BİR ÖMÜR HAYATA EVET DEDİLER


Ufuk ve Sena’nın HGM Düğün Salonunda bir ömür hayata evet diyerek yelken açtıkları nikah töreni yoğun katılımla gerçekleşirken havai fişek gösterileri geceye renk kattı.

 Hendek Gençlik Merkezi Düğün salonunda gerçekleşen Ufuk ve Sena’nın düğün cemiyetine Sakarya Baro  Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Kaymakam Mustafa Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Kılıç, İl Başkan Yardımcıları Süleyman Özmen,Osman Aydın, Sakarya Ordulular Derneği Başkanı Mustafa Yücetepe, Siyasi Parti temsilcileri, Avukatlar,İş adamları,Sevenleri ve yakınları katıldı.

Hendek Belediyesi Nikah Memuru’nun kıydığı Nikah’ın şahitliklerini Kaymakam Mustafa Ayhan ve Sakarya Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu yaparken, Evlilik cüzdanını gelin hanıma Kaymakam Mustafa Ayhan mutluluklar dileyerek takdim etti.

Kılıç ailesi çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile tek tek ilgilenerek ikramlarda bulundular.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2014, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184