Ülkü Ocaklarından Tam Destek

Hendek Ülkü Ocaklarından Askıda Ekmek Kampanyasına tam destek.

Ülkü Ocaklarından Tam Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla başlatılan ‘Askıda Ekmek’ kampanyasına Hendek’te Ülkü Ocakları Sakarya İl Teşkilatı ve Hendek İlçe Teşkilatı tam destek verdi.

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz Hendek’te Yardımlaşma duygusunu ve Türk gelenek ve adetlerin yaşatılması amacıyla başlatılan Askıda Ekmek Kampanyasına katılarak destek verdiler.

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin başlatmış olduğu askıda ekmek kampanyasını Hendek’te de başladık.  Tüm hemşerilerimizi ve vatandaşlarımızı bu kampanya özelinde, birliğe ve beraberliğe davet ediyorum dedi.

Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz da Yardımlaşma duygusunu ve Türk gelenek ve adetlerin yaşatılmasına dikkat çekerek, komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışı doğrultusunda, liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla 'Askıda Ekmek' projesini Hendek’te başlattık. Bu kapsamda Ülkü Ocakları Hendek İlçe Teşkilatı olarak ekmek fırınlarına giderek, kendimize aldığımız ekmeğin yanında bir ekmek de askıya bırakarak kampanyamızın yayılmasını sağlayacağız. Bu noktada tüm Hendekli hemşerilerimizin dayanışma duygusuyla kampanyamıza destek vermesini rica ederim dedi.

Hendek’te askıda ekmek kampanyasına destek veren fırınlar; Has ekmek, Karagöz ekmek, Somuncu Baba ve Tazimler Ekmek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184