ÜLKÜCÜ İŞÇİLER HENDEK’TE BULUŞTU

Hendek Ülkücü İşçiler Derneği Kahvaltı programı düzenledi.

ÜLKÜCÜ İŞÇİLER HENDEK’TE BULUŞTU


Hendek Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Emrah Kartal ve Yönetiminin Kupa Yemek salonunda ev sahipliği yaptığı Kahvaltı programına MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Marmara Bölge Başkanı Mutlu Özdemir, Tek Gıda İş Sendikası Marmara Bölge Başkanı Mustafa Sönmez, Tek Gıda İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ali Bostan, Kamu Sen Sakarya Şube Başkanı Rahim Varol, Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Muhammet Varol, Türk Eğitim Sen Hendek Temsilcisi Kutluay Benli, Sağlık Sen Hendek Temsilcisi Ebru Gürlü ve Dernek Üyeleri katıldı.

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu konuşmasında İşçilerin yaşadığı sorunları dile getirerek, sorunlar hepimizin sorunu. Bende İşçilikten gelen bir kardeşiniz olarak İşçilerimizin sorununu yakinen ve yaşamış birisi olarak biliyorum.Tek umudumuz, 2015 yılında yapılacak olan seçimler ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar olması olacaktır. Bu kanayan yaralara eminim ki gereken önlemleri alıp işçilerimizin yüreğine bir parça olsun su serpmektir.

İşimizin zor olduğunu biliyoruz

İktidar olmamız halinde bile bu tahribatların kolay bir şekilde çözülebileceğine inanmıyorum. O kadar büyük tahribatlar yapıldı ki işimiz çok zor. İktidara talip olan bir partiyiz ancak işimizin zor olduğunu da biliyoruz.

Eğitimden İşçi camiasına, Sağlıktan Savunmaya ve Hukuka kadar Devletin bütün unsurları deforme edilmiş durumda. Bu yapıyı tekrar onarmak güç bir iş olacak. Bizler birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece tüm sorunların çözüleceğine inanıyorum.

Bu vesile ile Ülkücü İşçiler Derneği Hendek Şube Başkanımız Emrah Kartal’a ve diğer Kurumlardan gelen Başkan arkadaşlarımıza ve abilerimize bu organizasyona katıldıkları için teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum diye konuştu.
Olaylar basite indirgenmek isteniyor

Konuşmasına, Kahvaltı programını düzenleyen Hendek Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Emrah Kartal ve Yönetimine teşekkür ederek başlayan, Marmara Bölge Başkanı Mutlu Özdemir, Maalesef Ülkemizde katliam gibi kazalar olduktan sonra sorunlar ve sorumlular araştırılıyor. Sonradan da Devletin zirvesinde bulunan kişiler bu gibi olaylar iş literatürün de var diyerek olayları basite indirgemek istiyorlar.

Sonra da bir Bakan çıkıyor ve diyor ki, Asgari Ücret İşçilerimizin neyine yetmiyor. Memlekette peynirin fiyatı belli, zeytinin fiyatı belli. Sonra sendika temsilcileri ve işçi temsilcileri Hükümet temsilcileri ile birlikte oturup günlerce hesap kitap yapıyorlar ve simit parası üzerinden İşçilere zam veriyorlar. Zam ne kadar 58 TL. Hâlbuki İşçilerin bir yılda aldığı maaş üzerinden değerlendirildiği zaman yediği, içtiği, okuttuğu çocuğunun masraflarına 368 TL zam gelmiş ama İşçilere 58 TL zam verilmiş. Bunları aşabilmemiz için Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziranda bütün kurumları ile birlikte herkesin elini taşın altına koyup Partimizi iktidara taşımamız lazım diye konuştu.
Konuşmaların ardından Sendika Başkanları üyelerinin sorularını yanıtlayarak fikir alış verişinde bulundular.

Sohbet havasında geçen program sonrası Ülkücü İşçiler Derneği Başkan ve Yöneticilerinin Üyeler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından program sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2015, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184