ÜLKÜCÜLERDEN REGAİP KANDİLİ PROGRAMI

Hendek Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı üç ayların habercisi olan Regaip Kandilinde Kuran-ı Kerim okudu, dualar etti.

ÜLKÜCÜLERDEN REGAİP KANDİLİ PROGRAMI


Ülkü Ocakları binasında gerçekleşen programa MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyesi Vural Tutkun, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, yönetimi, asenalar ve gençler katıldı.

Regaip kandili münasebetiyle düzenlenen programda Kuran-ı kerim okunarak dualar edildi.
Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Mübarek üç aylar ve bu ayların içerisindeki kandiller dini duyguların yoğunluk kazandığı merhamet şefkat yardımlaşma ve dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı hayır ve iyiliklerin arttığı bir mevsimdir. Kandiller birlik beraberlik ve kardeşlik ortamımıza daha da katkı sağlayan eşsiz fırsatlardır. Bu duygularla Regaip kandilinin dünyaya ve TÜRK-İSLAM allemine mutluluklar getirmesini üç ayların sevgi ve barışın tohumu olmasını dilerim ifadelerine yer verdi.

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’da programda emeği geçen herkese teşekkür ederek Regaip Kandil’inin birliğimize ve beraberliğimize katkı vermesini, Müslümanların yaşadığı sarsıcı ve hüzün verici hadiselerin sonlanması için bir dönüm noktası olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum ifadelerine yer verdi.

Kuran-ı kerim okunarak duaların edilmesinin ardından merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in hayatını anlatan sinevizyon gösterimi sunuldu.
MYO Temsilciliğinde Bayrak Değişimi

Program sonunda Hendek Ülkü Ocaklarının Meslek Yüksek Okulu temsilciliğinde bayrak değişimi gerçekleşti. Hendek Ülkü Ocaklarının MYO temsilcisi Fatih Yılmaz görevini Berkan Doğru’ya devretti.

Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk ve Başkan Yardımcısı Sıtkı Yaz Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim’i Berkan Doğru’ya teslim ederek görevinin hayırlı olması temennilerinde bulundular.


Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184