Uludere Köprüsü İçin İlk Kepçe Vuruldu

Hendek Belediyesi öncülüğünde Uludere köprüsü temel kazma programı gerçekleştirildi.

Uludere Köprüsü İçin İlk Kepçe Vuruldu

 Nuriye Mahallesi'nde Uludere sokakta bu yeni köprü, bölgenin ulaşımını daha da kolaylaştıracak ve gelişime önemli bir katkı sağlayacak.

Köprü İnşaatına Dair Detaylar

DSI Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar bugün itibariyle resmen başladı.

 Hendek Belediyesi tarafından Temel Kazma Programı düzenlendi.

Sakarya AK Parti Milletvekili Ali İnci, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır,  DSI 3. Bölge Müdürü Kağan Şan, 32. Bölge Müdürü Abdurrahman Çelebi (Sakarya), DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ,Siyasi parti temsilcileri, Belediye başkan adayı ve muhtarlar katıldı.

Yeni Köprü

Yapılacak olan prekast kirişli köprü, 13 metre genişliğinde ve 17 metre uzunluğunda olacak. Bu, bölge halkının daha güvenli ve rahat bir şekilde seyahat etmesini sağlayacak.

Bağlantıyı Güçlendiren Bir Adım

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı, yapılan açıklamada, "Yeni köprü projemiz, bölge halkımızın yaşam kalitesini artıracak, ekonomik kalkınmaya katkı sağlayacak ve güvenli ulaşım imkanları sunacaktır" dedi.

Geleceğe Yatırım

Bu proje, sadece bir köprü inşa etmekle kalmıyor; aynı zamanda bölgenin geleceğine yapılan önemli bir yatırımı simgeliyor. Bu bağlamda, projemizi takip ederek ve destekleyerek, bölgedeki gelişmeleri yakından görebilir ve paylaşabilirsiniz.

Sakarya AK Parti Milletvekili Ali İnci Konuşmasında, 9 Aralıkta bu gün için sözleştik Projeye başlanacak dedik sözleştik ve bu gün başlıyoruz bütün makineler burada  bu Uludere Hendek’imiz için çok önemli  çok kıymetli  bir oka darda tehlikeli bir yer  bu dağlardan toplanan sular bir şekilde şehrimizin içinden geçiyor tedbir alınmadığı taktirde 62 evler dediğimiz o sel felaketinde neticeyi her zaman yaşayabiliriz.

Belediye Başkanlığı dönemimde başlattığımız belediyenin kendi imkanları ile daha sonra 2 ve 3.etabı devam eden DSİ tarafından devam ettirildi.

Güzel Bir Hendek Bırakmak Gayreti İçindeyiz

Aldığımız tedbirler hep önemli tedbirler bu tedbirleri almaya devam edeceğiz su baskınları ile alakalı değil depremle alakalı felaketlerin olduğunu biliyoruz  bu dere yatağıla ilgili başlatmış olduğumuz projeyi  bu gün hep birlikte başlatıyoruz hızlı bir şekilde deva edeceğiz hepimiz partizanca değil Hendek bizim için önemli  gelecek nesillere güzel bir Hendek bırakmak gayreti içindeyiz bu başlatmış olduğumuz projenin kazasız belasız tamamlanmasını Allah nasip eylesin dedi.

Hendek Kaymakamı Halil İbrahim acır yaptığı konuşmada, Bu gün burada son derece güzel bir olay için toplanmış bulunuyoruz Hendek’imiz önemli bir ihtiyacına birazdan atacağımız temel  Uludere köprüsünün temli ile gerçekletirmiş olacağız Allah tamamını devam ettirsin inşallah Değerli Hendekliler yatırımlar üst üste geliyor yapılan hizmetler göz kamaştırıyor  ben bu hizmetleri meydana getiren başta Milletvekilimiz olmak üzere sayın Belediye başkanımız  ve tüm emeği geçenlere huzurlarınızda teşekkür ediyorum  bu güzel köprünün Hendek’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Tören iş makinesinin Uludere üzerine yapılacak alana ilk kepçeyi vurması ve sonrası çekilen hatıra fotoğraflarının çekiminden sonra sona erdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal
Cemal - 4 ay Önce

Ali İnce şişecam fabrikası için sanayide yer tahsil etmedi ve çok para istedin ve bu yatırımı engelledin,adamlar Bulgaristana fabrikayı kurdular.

Türkiye Hırsızların işgalinde
Türkiye Hırsızların işgalinde - 4 ay Önce

Ne iğrenç tipler sıraya locaya dizilmiş hepsi Yiyici hepsi haramzade.
fursatı olsa insanların kanını içer bunlar.
Yaratık bile bunlardan daha asaletli emin olun.

Çok Doğru
Çok Doğru - 4 ay Önce

Çok doğru bir ifade. Hendek'in içinden geçen yerler önlem alınmadığında sel baskını tehlikesi altındadır. Bu yüzden Hendek içinden geçen Uludere'nın iki yanı asla Ticari Alan yapılmamalı. Burası yoğun şekilde dükkan, market, ticarethane yerine ağaçların olduğu, yaya yoluna sahip, geniş araba yollarının olmadığı bir alan olmalı. hendek düzbir alan. Ticaret alanı yapılacak sürüyle yer var. Çay kenarlarında sıkışıklığa meydan verilmemeli.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184