Uludere’de Hummalı Çalışma

Uludere çayı ve çevresinde çalışmaları inceleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Dere hassasiyetle temizlenirken, diğer yandan SASKİ ile birlikte dere yatağında akışı engelleyen unsurlar ortadan kaldırılıyor” dedi.

Uludere’de Hummalı Çalışma

Hassasiyetle

Belediye ekipleri tarafından Uludere Çayında yapılan temizlik çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Ekipler SASKİ ile ortaklaşa bir şekilde Uludere çayının Sarıdede, Turanlar, Akpınar ve Çağlayan mahallesi sınırları içerisinde olan bölümünde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Koordineli bir şekilde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Ekiplerimiz bir yandan dere içinde bulunan çöpleri hassasiyetle temizlenirken, diğer yandan SASKİ ile birlikte dere yatağında akışı engelleyen unsurlar ortadan kaldırılıyor” dedi.

Çevremizi Koruyalım

Babaoğlu sözlerini şöyle tamamladı; “Bu çalışmalar Uludere’nin akışının engellenmemesi ve her zaman tertemiz olması için kesintisiz bir şekilde devam edecek. Uludere çayı her zaman tertemiz, şehrimize yakıştığı gibi olacak. Vatandaşlarımızın da çöplerine çaya ve çevreye değil, çöplere atmasını, çevremizi korumasını önemle rica ediyorum. Şehir hepimizin. Hendek’imizi hep birlikte koruyacağız, geliştireceğiz. Daha güzel günler hep birlikte kavuşacağız.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184