Uludere’de Temizlik Harekâtı

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ ekipleri tarafından Uludere temizlik çalışmaları başlatıldı.

Uludere’de Temizlik Harekâtı

Hendek Belediyesi ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışma ile Hendek’in tam ortasından geçen Uludere Çay’ında temizlik çalışmalarına başlandı. Dere tabanında yer alan yüzeysel atıklar ve dere içinde bulunan atıklar iş makinalarıyla temizleniyor.

Saski ile birlikte

Çevreyi ve insan sağlığını tehdit eden olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve görüntü kirliliğine son vermek amacıyla Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ ekipleri tarafından dere temizlik çalışmaları başladı. Uludere Köprübaşı mevkiinden başlanılan çalışmalarda dere tabanında yer alan kum birikintileri, cam, plastik ve metal atıkları iş makinalarıyla temizlenerek kamyonlara yüklenip bertaraf ediliyor.

Derelerimizi ve çevremizi temiz tutalım

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “Çevremizi temiz tutmak, halk sağlığını korumak ve kent estetiğini sağlamak amacıyla Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi SASKİ ile birlikte dere temizliği çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız derelerimizi her türlü kirlilikten arındırarak halk sağlığına yönelik tehditleri ortadan kaldırmak ve derelerimizin bulunduğu alanlara güzel bir görünüm kazandırmak. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalar belirli bir program dâhilinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi SASKİ ile birlikte devam edecek” denildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail candar
İsmail candar - 2 yıl Önce

Nihayet sesimiz duyldu emeği geçen herkese teşekkür ederim hendeğimizin ciğri uludere

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184