UYUŞTURUCU TACİRİ BONZAİ'DEN YİNE YAKALANDI

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma ekipleri Turanlar Mahallesinde sentetik uyuşturucu (BONZAİ) madde kullanan ve ticareti yapan bir şahsı gece yaptıkları operasyonla ele geçirdi.

UYUŞTURUCU TACİRİ BONZAİ'DEN YİNE YAKALANDI


İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yapmış oldukları istihbarati çalışmalar neticesinde daha öncede birçok kez yakalanan ve işlem yapılan Turanlar Mahallesindeki R.D. (28) isimli şahısın yine sentetik uyuşturucu (BONZAİ)  ticareti yaptığı bilgisine ulaştı.

Polis'in dikkatinden kaçmadı


Ekiplerin yaptıkları son istihbarat bilgisine göre R.D. isimli şahıs, Mahalleye gelen ve uyuşturucu kullanan şahıslara uyuşturucu madde  sattığı bilgisine ulaşan ekipler dün gece mahalleye gece operasyonu yaptılar.

Ani baskınla mahalleye giden ekipler R.D. isimli uyuşturucu tacirini mahallede gördüler. Ekipleri gören şahıs cebinde bulunan şüpheli poşeti çöp kutusuna attı ama polisin dikkatinden kaçmadı.

Şahsın yanına giden ekipler R.D. isimli uyuşturucu tacirinin üzerinden ve çöpe attığı poşetlerden 7 paket içinde satışa hazır 20 gr sentetik uyuşturucu (BONZAİ) ele geçirdi.

Sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahıs, Emniyetteki sorgusundan sonra adli mercilere sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından şahıs tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildi. Tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edilen şahıs serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 17:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Volkan
Volkan - 8 yıl Önce

Ya yüzünü neden gizlersinki kişilğinimi koruyosun bu adinin yaşı tutuyo herşeyi tutuyo insanlar görsünli o na göre emniyetini alsın neyin peşindesin admin

seyhun
seyhun - 8 yıl Önce

Bu resmen uyuşturucu satio bunu hangi alla hizmet serbest birakiorsunuz

çağlar
çağlar - 8 yıl Önce

Bunların adaleti uyuşturucuya değil alkol içene 10 dan sonra alkol satışı yasak neden çünkü olkol içen zararlı uyuşturucu icecen biryerde ya olacen yada sizacan kalacan

54&54
54&54 - 8 yıl Önce

Ya kardesim benim anlamadigim madem bunu haber yapiyosun neden adini soyadini gizliyosun madem haber yapiyosun neden yuzunu gizliyosun koymussun oraya ne oldugu belli olmayan bi fotograf altina yazip duruyosun olmazzz.

Recep
Recep - 8 yıl Önce

Siz bunları serbest bıraktıkca bunlar azıyor ve olan gençlere ailelere oluyor yazıklar olsun böyle sisteme

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184