UZAYA UZAYAN DÜŞLER KONFERANSI

SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Okul öncesi Öğretmenliği 3.sınıf Öğrencilerinden Uzay’a uzayan düşler konulu Konferans ticaret merkezi konferans salonunda gerçekleşti.

UZAYA UZAYAN DÜŞLER KONFERANSI


Sakarya Üniversitesi, Hendek Eğitim Fakültesi Okul öncesi Öğretmenliği 3. Sınıf Öğrencileri Burak Çayıroğlu, Merve Aydemir, Rabia Adıyaman, Nergis Gül, Zuhal Kirtay ve bölüm Öğretmenleri Şadiye Keleş önderliğinde konferans verildi.

Konuşmacı olarak İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alim Rüstem Arslan‘ın katıldığı konferans, Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

Üniversite Öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği Konferans’ta, İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alim Rüstem Arslan, Slaytlar eşliğinde Uzay Madenciliği, Uzayda Yaşam, Yaşanan Gelişmeler ve Türk Yapımı Uydular hakkında örnekler eşliğinde bilgiler verdi.

İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alim Rüstem Arslan’ın, İTÜ ve TÜBİTAK işbirliği ile yapılan Türk yapımı uydu örneği Öğrencilerin büyük ilgisini çekti.

Konferans sonunda Okul öncesi Öğrencilerinin resimlerinden sergi oluşturularak misafirlerin beğenisine sunuldu.












Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2014, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184