VAHDETTİN ÇİLEK GÜVEN TAZELEDİ

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı vahdettin çilek güven tazeledi

VAHDETTİN ÇİLEK GÜVEN TAZELEDİ


Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Genel kurulu Ticaret merkezi salonunda gerçekleşti.

Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Genel kurulu seçimlerinde Mevcut Başkan Vahdet Çilek ve Zafer Kahveci’nin aday olduğu iki liste ile seçim gerçekleşti.

Yapılan seçimler sonucu mevcut Başkan Vahdet Çilek aldığı 56 oy ile güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Ticaret merkezi salonunda iki adaylı gerçekleşen Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Genel Kuruluna SESOB Başkanı Hasan Alişan, Birlik Başkan Vekili Muhittin Kılıç, Sakarya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Yıldız, Hendek Esnaf Odası Başkanı M.Yaşar Demirel, Hendek Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca, Oda Başkanları, berberler ve kuaförler katıldı.

98 Üyesi bulunan Hendek Berberler ve Kuaförler  Odası Olağan Genel kurulunda Divan Başkanlığını SESOB Başkanı Hasan Alişan yürütürken, Divan üyeliklerine ise Muhittin Kılıç, Ahmet Akdardağan, M. Yaşar Demirel ve Veysel Yıldız seçildi.

Divan teşekkülünün ardından Olağan genel kurulu Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Gündem maddelerinin okunması ile devam eden seçimlerde Adaylar Zafer Kahveci ve Vahdet Çilek birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından seçime geçildi.Yapılan oylama sonucunda 89 üyenin katıldığı seçimlerde Mevcut Başkan Vahdet Çilek 56 oy alarak tekrar başkan olurken ,Zafer Kahveci 32 oy aldı. 1 oy geçersiz sayıldı.

Vahdet Çilek’in aday olduğu listede ise Neşe Yılmaz,İsmail Ocak, İbrahim Çanga, Mustafa Bakır, Yasemin Güleryüz ve Serdar Semiz yer aldı.

Zafer Kahveci ‘nin aday olduğu listede İsmail Kurşun, Bülent Karaoğlu, İlyas Demirci, Şükriye Eralp, Bülent Murat ve Belkıs Cerav yer aldı.





Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2014, 19:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184