VARLICA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Hendek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurul Kongresi Hendek Belediyesi ticaret merkezi konferans salonunda yoğun katılımla gerçekleşti.

VARLICA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ


Tek liste ile gidilen seçimlerde 4 dönemdir görev yapan mevcut Başkan Cemil Varlıca güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Ticaret merkezi konferans salonunda gerçekleşen Hendek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı Olağan Genel Kuruluna Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Meclis Üyeleri,  İlçe Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve Üyeler katıldı.

Divan Başkanlığını SESOB Başkanı Hasan Alişan yaparken, Başkan Yardımcısı Hendek Esnaf Odası Başkanı M.Yaşar Demirel,  Divan Üyeliklerini Vahdettin Çilek, Rıdvan Şahin ve Ahmet Hamdi Ülkü yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Gündem maddelerinin ardından seçime geçildi.

Seçim öncesi Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Dört dönemdir Başkanlık görevini yapan Cemil Varlıca, kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Seçim sonrası 574 üyesi bulunan Hendek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığın da mevcut Başkan Cemil Varlıca güven tazeleyerek 5. Dönem tekrar Başkanlığa seçilirken Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu.

Mehmet Karagöz, Osman Yayan, Seymen Uzun, Feridun Çakır, İbrahim Özbek, Fahri Baylan



Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2018, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184