VATANDAŞLAR IŞIK VEYA TÜMSEK İSTİYOR,BU GÖREV KİMİN

Hendek’te Yenimahalle Abdurrahman Gürses Caddesi ile Yıldırım Beyazıt Caddesinin kesiştiği kavşakta devamlı meydana gelen trafik kazaları sonrası vatandaşlar yetkililerden bu sorunu çözmesini istediler.

VATANDAŞLAR IŞIK VEYA TÜMSEK İSTİYOR,BU GÖREV KİMİN


Çocuklar Güvende Olsun

Abdurrahman Gürses Caddesi ile Yıldırım Beyazıt Caddesinin kesiştiği kavşakta meydana gelen kazalar sonrası vatandaşlar tepkilerini dile getirerek trafik sinyalizasyon sistemi veya hız kesici tümsek yapılması için çalışmaların başlatılmasını söylediler.

Daha önce bu bölgede birçok kazanın meydana geldiği ve son olarak hızlı giden bir aracın yolun karşısına geçmek isteyen bir yayaya çarpması sonucu genç ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bu kazanın ardından mahalle sakinleri yetkilileri göreve davet etti.


Konu ile ilgili Belediyeye başvuran Vatandaşlar konunun Karayolları bölgesine ait olduğunu söylediklerini belirttikleri öğrenildi.

Vatandaşlar ise konu ile ilgili “ Daha öncede defalarca kaza meydana geldi. Birkaç kez virajı alamayan araçlar binaların bahçe duvarlarına çarptı. En son bir genç kardeşimiz kazada ağır yaralandı. Çocuklarımız okullara giderken bu yolu ve kavşağı kullanıyorlar. Yetkili kurum tarafından biran evvel bu sorunun çözümlenmesi istiyoruz. Buraya ya hız kesici tümsek yapılsın yada Trafik Sinyalizasyon gerektiğini ifade ettiler.

Geçtiğimiz hafta meydana gelen kazada F.D isimli genç ağır yaralanmıştı.

05.03.2018 günü saat 19:05 sıralarında O.E.(E-1988) isimli şahsın sevk ve idaresinde olan 54 PN ** plaka sayılı aracın Hendek ilçe merkezinden Çağlayan istikametine seyir halinde olduğu esnada yolun sağ tarafından Akmar market tarafına geçmeye çalışan F.D.(E- 1998) isimli şahsa çarpması sonucu F.D. isimli şahıs hayati tehlike arz edecek derece yaralanmış, şahıs Hendek Devlet Hastanesine intikal ettirilmiş, şahsa burada yapılan gerekli müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavi için Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilmiş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.



Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184