VATANDAŞLARDAN ŞİKÂYET VAR

Mahalle aralarına gelişi güzel Tır parklarının olması, yolların ve yol kenarlarının inşaat atıklarından geçilmediğinden şikâyet eden Vatandaşlar yetkililerin bu konulara çözüm bulmalarını istedi.

VATANDAŞLARDAN ŞİKÂYET VAR


Yenimahalle Beştepeler Caddesi 2062 Sokak ikamet eden ve şikâyetini dile getiren Vatandaşlar, oturduğumuz bölgede günün her saatinde yasak olmasına rağmen Tır’ları gelişi güzel park ederek kazaya davetiye çıkarıyorlar, gelişi güzel parklar yüzünden olabilecek ölümlü bir kazanın hesabını kim verecek.

Konu ile ilgili yetkili kurumların daha duyarlı olmasını isteyen Vatandaşlar, Tır Parklarının yanı sıra yol üzeri ve yol kenarları inşaat atıkları ile dolu. Yollarda çukurdan geçilmiyor ve çamur içinde. Her yere asfalt yapıldığı haberlerini görüyoruz, Belediyenin de buna çözüm bulmasını istiyoruz.

İnşaat atıkları ile ilgili de her kim atıyor ve çevre kirliliğine neden oluyorsa cezalandırılmalıdır diyerek tepkilerini ve gereken işlemlerin yapılmasını beklediklerini dile getirdiler.


Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 12:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali pala
Ali pala - 8 yıl Önce

O şikayet eden vatandaş arabasını nereye park ediyor Tirci gece birde eve geliyor sabah erken çıkıyor kendi arabasi caddenin üzerine parkediyor oda çarşıda arabasını oto parka bıraksın eve yureme gitsin

Enes yeşil
Enes yeşil - 8 yıl Önce

O tırcını yerinde olsan sende aynısı yapar dın şimdi birde şikayet ediyor

Hakan karagöz
Hakan karagöz - 8 yıl Önce

Yolların çamuru inşaat araçlarından oluşuyor ve inşaatlar yola gelişi güzel su alınıyorlar bıktık araç çıkarmaktan.yetkililerden çözüm istiyorum.

Volkan Akay
Volkan Akay - 8 yıl Önce

Adam gecenin 3de 5de evine geliyo o soğukta 2km yolmu yürüsün haberi yapan arkadaş belkide neredeyse ev ye bile arabayla gidiyoaundur birazcık anlayış beyler orda onarabanın durması hiçde ölümlü kazaya sebebiyet vermez bedava yariygara yapıp üç kuruş kazanın tırcının ekmeğinede iş koyma cezaya sebebiyet verme!...

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184