Vatandaşlardan Yoğunluk Şikâyeti

Vatandaşlar yapılan çalışmaların zamanlamasının yanlış olması nedeniyle şikâyetçi.

Vatandaşlardan Yoğunluk Şikâyeti

Hendekli Vatandaşlar, İlçe genelinde yapılan yol, kaldırım ve ağaç budama faaliyetlerinin zamanlamasından şikayetçi.

Araç yoğunluğu arttı

Yapılan uygulama ve çalışmaların gerekli olduğunu belirten fakat yoğun günlerde yapılması nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirten Vatandaşlar, İlçemizin yoğun olduğu günlerde yapılan çalışmalar yoğunluğun artmasına neden oluyor. Pazar yerinde yapılan yol çalışmaları ile birlikte bazı araç sürücülerinin gelişi güzel park etmeleri nedeniyle yoğunluk daha da artmış durumda. Yapılan çalışmalardan memnunuz fakat bu gibi çalışmalar yoğunlukların az olduğu günlerde yapılabilir ifadelerine yer verdiler.

Ağaç budama

İlçe merkezi, Cadde ve sokaklarda yapılan Ağaç budama çalışmalarının da zamansız yapıldığını ifade eden Vatandaşlar, Salı ve Cuma günleri yapılan ağaç budama çalışmaları nedeniyle Vatandaşlar çalışma yapılan bölgeyi kullanamıyorlar. Ayrıca ağaç budama işlemleri ile ortaya çıkan toz ve ağaç kırıntıları astım ve alerjik rahatsızlıkları olan Vatandaşların sağlık konusunda sıkıntı yaşamalarına neden oluyor. Bu gibi çalışmalar İlçemizin yoğun olduğu günler harici yapılabilirse daha uygun olacaktır ifadelerine yer verdiler.

Yoğun olmayan günlerde yapılsın

Yapılan çalışmalardan değil çalışmaların İlçenin yoğun olduğu günlerde yapılmasından şikayetçi olan Vatandaşlar, bu gibi çalışmaların İlçemizin kalabalık olduğu günlerde değil diğer günlerde yapılmasının daha doğru olacağını, hatta sokağa çıkma yasağı olan günlerde yapılmasının daha da uygun olacağını belirterek yetkilere seslendiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2020, 14:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Burak
Burak - 3 yıl Önce

Günümüzde yollar geniş tutulur.. Bizde akside daracık yollar geniş kaldırımlar bırakılıyor.. İleride sıkıntısını çekeceğiz bu eylem planlarının. Artık kim planlıyorsa ne düşünerek yapıyor anlam veremiyoruz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184