VENİ VİDİ’DEN ALKIŞLANACAK HAREKET

Özel Veni Vidi Göz Sakarya Tıp Merkezi Ramazan ayında yaşlıları unutmadı. Venividi Hendek Melek Nişancı Huzurevi sakinleriyle Loccanda Restaurant’ ta iftarda buluştu.

VENİ VİDİ’DEN ALKIŞLANACAK HAREKET


Allah düşürmesin ama eksikliğini de hissettirmesin dediğimiz yerlerden birisidir huzurevleri. Özel Veni Vidi Göz Hastanesi Sakarya Tıp Merkezi mübarek ayda huzurevi sakinlerini ağırladı. 57 misafiri olan Hendek Melek Nişancı Huzur evi sakinleri kendilerini hatırlayan hastane yönetimine teşekkür etti. İftara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Mesut Pehleven, Musa Zor ile Huzurevi Müdürü Ahmet Hamarat’ta katıldı.

77’LİK GENÇLER

Hendek Melek Nişancı Huzur Evi’nde konuk olanların yaş ortalaması 77. Huzurevi yönetimi tarafından çeşitli etkinliklerle hayata daha çok tutunmaları sağlanan konuklar, kendilerine gösterilen ilgiden memnun. Huzurevi dışında yapılan etkinlikler konuklar tarafından çok beğeniliyor. Piknik, yemek veya kahvaltı huzurevi sakinlerinin dışarıyla bağlantısı oluyor. Huzurevi yönetimi konukları için hobi bahçesi oluşturmuş.

ÇOK MUTLUYUM

Özel Veni Vidi Göz Sakarya Tıp Merkezi Müdürü Funda Şeker iftar sonrası yaptığı açıklamada huzur evi sakinleriyle yaptıkları iftar programından mutlu ayrıldığını söyledi. Şeker “Bugün huzur evinde kalan misafirlerle birlikte olmaktan, onlarla iftar sofrasını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk.Birlik ve beraberliğin pekiştiği bu ayda Yüce Allah’tan sağlığımızı, birliğimizi, beraberliğimizi bozmamasını  diliyorum” dedi.

BAŞTACIMIZ

Özel Veni Vidi Göz Sakarya Tıp Merkezi Müdürü Funda Şeker iftar boyunca konuklarıyla yakından ilgilendi. Onlarla sohbet edip dertleşti. Şeker “Onlar bizim geçmişimiz. Başımızın tacı. Yaşlılarımıza gözümüz gibi bakmalıyız. Bizi bugünlere getiren büyüklere her daim saygımız sonsuz. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2015, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184