WHATSAPP HATTINDA İHBAR YOĞUNLUĞU

Hendek Polisi Whatsapp ihbar hattında ihbar yoğunluğu yaşanıyor.

WHATSAPP HATTINDA İHBAR YOĞUNLUĞU


Hendek Polisi WhatsApp İhbar hattının kurulmasının ardından Vatandaşlar özellikle park ihlali, kaldırımlara park eden araçlar, trafik ışık ihlalleri konusunda şikâyetlerde bulunuyor.

Bu şikâyetlerin yanı sıra FETÖ/PDY, hırsızlık ve uyuşturucu ile ilgili ihbarlarda gelmeye başladı.

Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş kısa süre önce hayata geçirilen Polis İhbar hattına gelen şikâyetler ve taleplerle bizzat kendisi ilgileniyor.

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü WhatsApp Polis İhbar hattına gönderilen ihbar ve şikâyetler kısa sürede çözüme kavuşturulması için çalışmalar devam ediyor.

Hendek Polisi Whatsapp İhbar Hattı: 0505 178 55 54

WhatsApp uygulaması kullanan herkes, suç niteliği taşıdığını düşündüğü ihbarı, fotoğrafı veya görüntüyü anında İlçe Emniyet Müdürüne ulaştırabilecek.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün kısa süre önce hayata geçirdiği 0505 178 55 54 numaralı WhatsApp ihbar hattına uyuşturucu ile mücadele, trafik kuralları ihlalleri, hırsızlık, cinsel istismar, FETÖ/PDY ve PKK Terör Örgütü, havaya ateş açan magandalar ve kumar gibi suçlarla mücadelede de vatandaşların duyarlılık göstererek destek vermesi bekleniyor.

Emniyet Müdürü Vatandaşların şikâyet ve taleplerini kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışmaları hızlandırıyor. Değerlendirmeleri bizzat kendisi takip ederek şikâyet ve talepler ile ilgili vatandaşları da bilgilendiriyor.

Vatandaşlar şikâyet ve talepleri değerlendiren İlçe Emniyet Müdürüne teşekkür ettiği ve WhatsApp ihbar hattının kurulmasının çok iyi olduğunu vurguladılar.


Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2016, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184