Yalancının Mumu Yatsıya Kadar

Son günlerde kendi haber sitesinde yazdığı yazılarla Gazetecileri tetikçilikle suçlayan Gazetecinin foyası ortaya çıktı.

Yalancının Mumu Yatsıya Kadar


Her sıkıştığında Hendekli diğer Gazetecileri suçlayıp, kendini sütten çıkmış ak kaşık olarak gösteren Gazetecinin oyununu bugün haberini yaptığı eski hastane müdürü H.B. bozdu.

Kendisi dışındaki Gazetecileri tetikçi olarak gösteren Gazeteci A.Ç. İl Sağlık Müdürlüğünde uzman olarak çalışan H.B. üzerinden Ak Partiye ve Hastane Yönetimine ateş ediyor.

Gazeteci A.Ç.'nin haberine göre uzun yıllar Hendek Devlet Hastanesinde başarılı çalışmalar yapan Hendek Devlet Hastanesi eski Müdürü H.B. siyaseten Hendek'ten sürülmüş!

Haberinde Hendek'ten siyaseten sürülen İl Sağlık Müdürlüğünde uzman olarak çalışan H.B.'nin 1 ve 3 Nolu Sağlık Ocaklarında çalışmayan asansörler için Ankara ve Sakarya'dan gelen asansör firması yetkilileriyle çalışma başlattığını yazıyor.

Gazetecinin iddiasına göre Hendek'ten siyaseten sürüldüğünü söylediği eski Hastane Müdürü H.B. gazeteciye verdiği demecinde; Asansörün bozuk olması dolayısıyla yaşlı ve özürlü hastalarla personelin zorluk çektiğini ve asansörün hafta sonuna kadar bitirileceğini söylüyor.


Gazeteci eski hastane müdürü H.B.'nin demeciyle asansör üzerinden güvercin kakalarını kullanarak Hendek Devlet Hastanesi Yönetimine sallıyor.


Haberi okuyanlar bu haberi İl Sağlık Müdürlüğünde uzman memur olan H.B.'nin yaptırdığı hissine kapılır. Haberi okuyanlar, H.B.'nin siyaseten sürüldüğü Hendek Devlet Hastanesine tekrar dönebilmek için bu haberi yaptırdığını düşünür.

Peki, Haber doğru mu?

İl Sağlık Müdürlüğünde uzman olarak çalışan H.B.'ye telefonla ulaştık.

Kendisine bu haberi sorduğumuzda H.B.


- Ben Gazeteye demeç vermedim. Ben memurum Valilikten izin almadan demeç veremem. Demecin benim ağzımdan yazılması doğru değil.

- Hendek Devlet Hastanesinden kendi rızamla istifa ettim. Benim Siyaseten Sakarya'ya sürüldüğüm doğru değil.

- Asansörün hafta sonuna kadar yetişeceği doğru değil. Asansör hafta sonuna yetişmez.


H.B'nin telefondaki konuşmasından sonra Gazeteci A.Ç.'nin yaptığı bu haberin yalan olduğu ortaya çıktı.

Yaptığı yalan haberle Devlet Memurunu zor durumda bırakmak, yalan haber kullanarak Devlet Memurlarına iftira atmak ve karalamak Gazetecilik adına ahlaksızlıktır.


Düne kadar İlçedeki Gazetecileri tetikçilikle suçlayan Gazetecinin maskesini yaptığı yalan haber düşürdü!


Maskesi düşünce yaptığı yalan haberle oturduğu yerden kopyala yapıştır haber yapan Gazeteci olduğu ortaya çıktı.


Bu yalan haberden sonra Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünün nasıl bir tavır takınacağını merakla bekliyoruz.


Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2019, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184