Yalçın’dan Gündemle İlgili Basın Açıklaması

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın’dan gündem konularına ilişkin basın açıklaması.

Kıymetli Hendekliler;

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanlığı olarak Genel değerlendirme ve hedeflerimiz ile ilgili siz değerli Vatandaşlarımızı bilgilendirmek istedik.

Öncelikle, Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’nun Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylığı hayırlı olsun.

Yeniden Refah Partisi olarak yaptığı iyi hizmetleri takdir ediyor, yanlış yapılan ve kamuoyunu da rahatsız eden bütün çalışmalarının karşısında olduğumuzu ve maalesef Vatandaşlarımız tarafından Bizim Turgut sloganının da artık büyük harflerle “Sizin Turgut” olarak değiştiği söylemlerini de üzülerek beyan etmek istiyorum.

Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı olan aynı zamanda Okul arkadaşım Ali Kemal Sofu Başkanımı da dik duruşunu koruduğu için tebrik ediyorum. Onurlu siyaset ve duruş bu olsa gerek.

Sonrasında, CHP’nin Belediye Başkan Adayı Sayın Nihat Bayraktarın da Adaylığını tebrik ediyor, hayırlı olmasını temenni ediyor, seçim çalışması kapsamında kendisine ait pankartlara yapılan tacizden dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yapılan bu mesnet uygulamanın demokrasiye vurulan bir kara leke olarak kalması gerektiğini düşünüyoruz.

Son olarak, yaptığımız görüşmeler sonrasında BBP ile yol yürümeye karar veren eski Refahlı, Ak Parti neferi ve BBP Belediye Başkan Adayı olan İrfan Püsküllü Başkanımızı da tebrik ediyorum.

Evet, İrfan Başkanımız sağolsun samimane olarak “İrfan Püsküllü ismine teveccüh var” diyordu fakat İsminin Yeniden Refah Partisine yakıştığı için bu teveccühün olduğunu gözden kaçırarak istemeyerek te olsa BBP’den taraf kullanmaya karar verdi.

Tabii ki tercihine saygı duymakla beraber sevgili Hendek Halkının daha evvel ki dönemde yaşadığı travmayı yaşayıp yaşamayacağını da hep birlikte göreceğiz.

Tabii ki şunu da belirtmekte fayda var, İrfan Başkan ile “Şartlar ve Pazarlıklar” hususunda anlaşamadık diye bir dedikodu yayıldı.

Bizim tek şartımız Milli Görüş çizgisi ve daha evvel belirttiğim gibi Milli Görüş gömleğinin giyilmesiydi fakat maalesef ona nasip olmadı.

Sevgili Hendekliler;

Milli görüş bir duruştur, bir hak davadır.

Bu Ocağa kim gelirse şeref bulur.

Rantiye esaslı, İhale esaslı, Gücüne güç katma esasına dayalı bir Siyaset kesinlikle Yeniden Refah Partisinde yoktur.

Bizi biz yapan duruş Milli görüş duruşudur!

Bizi biz yapan Siyasete Nezaket ve Zerafet getirme çabasıdır.

Bizi biz yapan hizmet için İbadet niyetiyle Belediyecilik yaparak insanlığa dokunma niyetidir.

Sevgili Hendekliler;

Bu Siyasi oyunları, güç zehirlenmesini ve zenginleşmeyi Vatandaşlarımızın masum oyları ile yaptıklarını bilmelisiniz.

Lütfen Hendeğin geleceğini Sosyal Belediyeciliğe, Hizmete, Tarımsal Faaliyetlere, Gençlere yapılan yatırımlara, Üretime ve istihdama hazır olan, sizi daha evvelden Aldatmayan, Kandırmayan ve Bereketli el olan Milli Görüşe oy veriniz.

Emeklilerin emeğini çöpe atacak olana, Gençlerin geleceğini satana, Çiftçinin belini daha da bükecek olana, İşçinin sırtına binip boğazını sıkana, Projeleri Faiz, Demir ve Çimento rantı olan lobilere Oy verirken Vicdanınızı ve Ahireti düşünmeden oy vermeyin.

Sevgili Hendekliler;

Yeniden Refah Partisi son zamanlarda Ülke Siyasetine yön veren bir Parti olmuştur ve Hendek’te de siyasete yön veren taraf olduğumuz Vatandaşlarımızdan gelen geri dönüşlerde gözlemlenmektedir.

Çok değil önümüzdeki günlerde Adayımız açıklanacak ve Aday Adaylarımız da bizlerle yol yürüyerek Hendeği Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştıracaktır.

Biz bir olup hep beraber Milli Görüş’ün değerlerini, Kadınlarımızın, Gençlerimizin, Öğrencilerimizin, Çiftçi ve Esnaflarımızın içinde bulunduğu Hedeflerimiz ve Projelerimizle hayata geçirecek ve Hendeği Yaşanabilir bir Hendek, Yaşanabilir bir Şehir yapacağız.

Bu anlamda da “Şehrine Sahip Çık, Nesline Sahip Çık” diyerek siz değerli Hendekli Hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz.

Allah’a emanet olunuz, selam ve dua ile…

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsimsiz
İsimsiz - 4 ay Önce

Doğru ve güzel analiz
2019 seçimlerde gibi BBP refleks partisi haline gelmiş irfan beyin BBP kazanıp Akp döneceğe kesin bu yüzden yeni isim gelmesi yeni kadro gelmesi gerekir ya Nihat Bayraktar yada REFAH partisine oy atarım şahıslar önemli hendeğimize son 10 yılda hiç birşey yapılmadı yol hizmet mecburi 10 yil yetim kaldı Hendek halkı
Genç liyakatlı kişileri görmek Hendek halkını mutlu eder

Öğretmen
Öğretmen - 4 ay Önce

3-4 ay önce kendi adaylarınızla yolla çıksaydınız seçimi garantilemiştiniz milli görüş köklü teşkilat çok çalışmanız gerekir mutlu oldum 25 senedir bi iş adamın elline düştü Hendek satranç oyunu değişmesi lazım İnş. Refah veya Nihat kazanırda geri kalanlar emekliye ayrilmiş olur

İsmail
İsmail - 4 ay Önce

Reis bizim kıymetlimiz olsa da cumhur itttifkının içinde her seçim kavga çıkması artık tak etti bu nasıl davadır her aday çıkamayan birlik partsinde giriyor seçime bu cahil aklımla ben bile görüyorum ki zannedersem bu kavga bitmeyecek hendeğin kavgaya değil hizmete ihtiyacı var nihat başkanı da esnaflığı sebebiyle tanırım şansımı deneyeceğim hendeğimiz için hayırlı olsun inşAllah

İsimsiz
İsimsiz - 4 ay Önce

İrfan püsküllü 4 yıl belediye başkanlığı yaptı bir icraatını görmedik anca kaldırım sök tak yaptı. Turgut 5 yıl yaptı verdiği vaatlerin kaç tanesini yaptı? Yeter artık hendek de hep aynı yüzler hep aynı kafadan insanlar. Bir değişim olması şart. Ya Nihat bayraktar a vereceğiz yada sizin çıkaracağınız adaya göre size verecez.

Hacı
Hacı - 4 ay Önce

Adayınızı dört gözle bekliyoruz.Şimdiden herkese hayırlı olsun

Fevzi
Fevzi - 4 ay Önce

Kendileri aralarında hendeği bir rant olarak görüp bölüşmeye çalışıyorlar cumhur ittifakı adayları eski başkanı ve şuannki başkanı hendeğe hiç hizmet etmediler sanmıyorum artık yeniden hizmet etmek istediklerini bu yüzden partimize ne kadar bağlı olsakta tepki göstermek için bu sefer değisim oyumu kullanacağım sizi de duruşunuzdan dolayı tebrik ediyorum

Emekli
Emekli - 4 ay Önce

Ali Kemal Sofu hangi partiden aday olsaydı kesin kazanırdı iyi bir rüzgar yakalamıştı Cumhur ittifakının oyuna geldi bende inadına Nihat başkan diyorum.

Hendekli
Hendekli - 4 ay Önce

Hakiki milli görüşlü olarak sen baya zirvalamisin

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184