Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Hendek’te silahla yaralanan Ramazan Günaydın hayatını kaybetti.

Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Geçtiğimiz günlerde Hendek Köprübaşı Mahallesinde silahla yüzünden vurularak yaralanan Ramazan Günaydın Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesindeki yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi.

Ne olmuştu?

Hendek Köprübaşı Mahallesinde kurusıkı sanılan tabancadan çıkan kurşun Ramazan Günaydın’ın yüzüne isabet etmiş, yaşananların ardından Günaydın 112 Acil servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından önce Hendek Devlet Hastanesine ardından da Sakarya eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.

Hastaneden acı haber

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden Ramazan Günaydın’ın yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenilirken yapılacak otopsinin ardından yarın Hendek’te toprağa verilmesi bekleniyor.

Arkadaşı gözaltında

Günaydın’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle arkadaşını yaralayan T.Ç.’nin Jandarma tarafından gözaltına alındığı ve Adli makamlara sevk edileceği gelen bilgiler arasında.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gereksiz işler
Gereksiz işler - 3 yıl Önce

Hendek devlet hastanesi kendimi bildim bileli yetersiz bu durumlarda piyasada cerrah mı bitti arkadaş anlamadım ki acil ameliyatlık durumlarda ölümle kalım da saliseler bile çok önemli eğer yeterli olup direkt ameliyata alsalar belki gözünden olacak ama yaşıya bilecekti sırf bu hastahane yetersiz diye bıçaklanan bir arkadaşım öldü sebebi otopsi sebebi ise kan kaybı ağır yaralandığı için hastahane müdahale edemedi ameliyat haneye almadılar cerrah yokki direkt ameliyata soksun adaya sevk edilirken yaşam savaşını kaybetti onlarca can gitmesine rağmen yeni hastahane yapılmasına rağmen hala cerrahlar yok halada yetersiz hastahane...

Yakup şişman
Yakup şişman - 3 yıl Önce

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah RABBİM tüm sevdiklerine sabırlar versin inşAllah

Barboros sisman
Barboros sisman - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin

Hey gidi hey
Hey gidi hey - 3 yıl Önce

Adam vurulmus agar oldu belli hendek hastanesi sanki bir hat yicek once buraya sonra adaya adamlar ben uyardim halle beni tek ineyle zehirleyip 3 saat goz acmadan yatirdi daha ne diyim ya ölen kardesimize rahat ailesini sabir

Ercan levent
Ercan levent - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin hayatta başınız solsun çok üzüldüm kadere razı olmak lazım

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184