Yatırımlar Hızla Devam Ediyor

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu; Yarıca, Bayraktepe ve Hüseyinşeyh Mahallelerinde ekipler tarafından devam eden alt ve üst yapı çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Yatırımlar Hızla Devam Ediyor

Asfaltlama

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, ekipler tarafından yapılan çalışmaları yerinde takip ederek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yarıca ve Harmantepe Mahallesi arasında kalan 1350 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serimi yapıldığını anlatan Başkan Babaoğlu, “Bu alanda önce alt yapı çalışmaları yapıldı. Sonra asfalt atıldı. Araç ve yaya ulaşımı konforlu bir hale getirildi. Hendek’imizin her yerine çözümü ulaştıran ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması adına gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Güçlü Alt Yapı

Hendek’in dört bir yanını güçlü bir alt yapı ağı ile ördüklerini anlatan Başkan Babaoğlu Bayraktepe Mahallesi 7148 numaralı sokakta menfez inşa edildiğini söyledi. Babaoğlu, “ Yağmur suyu alt yapısını güçlendirmek ve sel taşkınlarının önüne geçmek adına aldığımız tedbirler kapsamında menfez inşa çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımıza çok zor anlar yaşatan bölgede kalıcı çalışmalar yaparak bir daha yaşanmamasını hedefliyoruz. İnşallah yatırımlar hızla devam ettiği sürece sorunlar bir bir çözülecek” dedi.

Olanı Koruyoruz

Hüseyinşeyh Mahallesinde de vatandaşların ulaşım güvenliğini tehlikeye atan 4 km uzunluğundaki yolda bakım ve onarım çalışması yapıldığını anlatan Babaoğlu, “Mahallemizde vatandaşlarımızın da destekleriyle yol bakım onarım çalışması yapıldı” dedi. Başkan Babaoğlu mahallede vatandaşların taleplerini yerinde dinleyerek, istekleri hakkımda birimlere yerinde talimat verdi. Vatandaşlar memnuniyetini dile getirerek Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184