YAZAR HATİCE KÜBRA TONGAR’A BÜYÜK İLGİ

TÜGVA Hendek Temsilciliği ve Hendek Belediyesi işbirliğiyle Hendek ticaret merkezinde düzenlenen ‘’ BAĞIRMAYAN ANNELER’’ adı konferansta Yazar Hatice Kübra Tongar,a ilgi büyük oldu.

YAZAR HATİCE KÜBRA TONGAR’A BÜYÜK İLGİ


TÜGVA Hendek Temsilciliği ve Hendek Belediyesi işbirliğiyle Hendek ticaret merkezinde düzenlenen konferansa TÜGVA Hendek temsilcisi Hakan Öztürk, TÜGVA Sakarya il temsilcisi Muhammet Fatih Yahşi, Hendek  Müftüsü Abdullah Şahin, Ak Parti kadın kolları başkanı
Bedia Yılkın, Eski Kadın Kolları başkanı Emine Kavakçı Tosun, Okul Müdürleri ve çok sayıda Hendekli bayanlar katıldı.

Yazar Hatice Kübra Tongar Kimdir, Orta öğrenimine Kadı köy Anadolu İmam hatip lisesi Süper lise bölümünde başlayan Hatice Kübra Tongar başörtüsü problemi nedeni ile okulu bırakıp imam hatip eğitimini açık öğretim l,sesinde tamamladı.

Anadolu Üniversitesi sosyoloji onur dercesi ile bitirdi lisans süresince dalının uzman eğitimcilerinden çocuk gelişimi ve eğitimi dersleri aldı.

Bezm-Alem vakıf Üniversitesi aile danışmanlığı bölümümde eğiti gördü.

Deneyimsel oyun terapisi gibi pek çok terapistlik eğitimi aldı.

Tongar halen Arel Üniversitesi Psikoloji Yüksek lisans eğitimini sürdürmektedir.


TÜGVA Hendek temsilcisi Hakan Öztürk, TÜGVA Sakarya il temsilcisi Muhammet Fatih Yahşi birer selamlama konuşması yaptılar.

‘’ BAĞIRMAYAN ANNELER’’ konferans’ı için sözü Yazar Hatice Kübra Tongar bıraktılar izleyiciler pür dikkat Hatice Kübra Tongar dinlediler.

Tongar, Çocukların ve gençlerin yetişmesi için yapılacak olan ebe beyinlerin yapması gerekenleri anlattı.


Konferansı 5 öneri ile kapattı 1.Rica Dili ile Emir vermeyin 2.Çocuğunuzu Gücünüzle Ezmeyin 3.Çocuğunuzun Birinciliğini kabul edin mukayese etmeyin 4. Bir Yetişkine söyleyeceğiniz hiçbir şeyi çocuğunuza söylemeyin 5.çocuğunuzun bize olan gereksinimi koz olarak kullanmayalım dedi.

TÜGVA temsilcileri tarafından Yazar Hatice Kübra Tongar hediye ve çiçek verildi.

Program bitiminde yazar Hatice Kübra Tongar isteyenlere kitap imzaladı yazara kitap imzalatmak isteyen hendekli hanımlar uzun kuyruk oluşturdular.

Yazar’ın bazı kitaplar “Bağırmayan Anneler”, “Korkutarak Değil Sevdirerek Din Eğitimi”, “Allah'ı Arayan Çocuk” kitaplarını imzaladı ve program sona erdi.


















Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184