YENİ AKİT YAZARI ABDURRAHMAN DİLİPAK HENDEK’TEYDİ

Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak AK Parti Hendek Gençlik Kollarının düzenlediği “ Yeni Yüzyıl İslam Birliği ve Türkiye’nin rolü “ konulu Konferansa konuşmacı olarak katıldı.

YENİ AKİT YAZARI ABDURRAHMAN DİLİPAK HENDEK’TEYDİ


Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans salonunda AK Parti Hendek Gençlik Kollarının düzenlediği “ Yeni Yüzyıl İslam Birliği ve Türkiye’nin rolü “ konulu Konferansa AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Yönetimi, Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun , Yönetimi , Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci ,yönetimi ,Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Paramız ve gücümüz ,aklımızdan ve imanımızdan daha çok büyüyor

Yeni Yüzyıl İslam Birliği ve Türkiye’nin rolü konulu konferansta Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak örnekler vererek “ Son on yılda Japonya % 50 büyümüş, Türkiye % 160 büyümüş , Çin ise % 360 büyümüş.Büyüyenlerin tamamı dünün yoksul ülkeleridir.Amerika Avrupa dökülüyor.Onların paraları değer kaybederken,bizim paramız değer kazanarak büyüyor.Gelecek çok farklı olacak.Benim korkum Bizim paramız ve gücümüz ,aklımızdan ve imanımızdan daha çok büyüyor dedi.

Aradaki farkı ise şeytan doldurur

Aradaki farkı ise şeytan doldurur diyen Dilipak “  Bizim şimdikinin 100 katı büyümeye ve güce  ihtiyacımız var. Hala derin devlet, paralel devlet ile baş etmekten zorlanıyoruz.Ama aklımızda imanımız o kadar büyümüyor.Biraz para kazanmayı öğrendik ama ,paramızı nerede harcayacağımızın da çokta farkında değiliz. Yeni kurulan dünyada Batılı kavram ve kurumların insanlığa verecek yeni bir mesajı yok. Kominizm, Faşizm tükendi. Milyonlarca insan öldürdüler.Kurdukları düzen yine aynı dönem içinde sona erdiğini anlatarak örnekler verdi.


 

Dilipak örneklemelerine şu ifadeler ile devam etti “ Amerika’da ki kriz Türkiye’yi etkiliyor, Japonya’daki bir moda ,Türkiye’de etkisini gösteriyor.Artık çocuklarınız internetin tuşlarına basarak dünyanın en uzak yerlerine mesaj verebiliyorlar ve Dünyanın en uzak noktalarına olup bitenlerden haberdar olabiliyorlar.Bizim gençliğimiz de memlekette cebinde 10 dolar bulunsa mahkemeye çıkartılırdı.Şimdi artık bütün paraları kullanabiliyorsunuz diyerek Konferansa katılan vatandaşların sorularını yanıtladı.

Konuşmaların sonunda Konferansa katılanların sorularını cevaplandırmasının ardından AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci , Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek teşekkür plaketi takdim eti.


Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184