YENİ HENDEK TERMİNALİ SORULARI CEVAP BULDU

Hendek Basını ile bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü projeler hakkında soruları yanıtladı.

YENİ HENDEK TERMİNALİ SORULARI CEVAP BULDU


Hendek Basını ile kahvaltı programında bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü projeler hakkında bilgiler verdi.

Hendek’te yapımı devam eden ve tamamlanan projeler hakkında bilgiler veren Püsküllü, yapılan Yeni Hendek Terminali’nin neden hala açılmadığı hakkında bilgiler verdi.

Oraya geçmek istemediler

Püsküllü, Yeni Hendek Terminali ile ilgili İşletmeci arkadaşlarla görüşmelerimizde orada araçların rahat hareket edemeyeceklerini dile getirerek bahane buldular. Yani oraya geçmek istemediler. Geçmek istemeyebilirler, sonuçta orası yine bizim binamız. Bir şekilde kullanılacaktır dedi.

Büyükşehir Belediyemiz ile temas halindeyiz

Yeni Terminal Binamız ile ilgili Büyükşehir Belediyemiz ile temas halindeyiz ve ciddi anlamda istiyorlar. Şu anki konumu ile ilgili olarak biz orayı devretsek net bir şekilde Belediyemizin binasını yapabiliriz. Dediğim gibi oraya ciddi anlamda istiyorlar. Hatta İtfaiye ile alakalı olarak görüşmemizde biz orayı size devredelim siz de bunun karşılığında Belediye hizmet binasında bizlere katkı sağlayın dedik. Tamamını olmasa bile bir kısmına destek verin diye söyledik.

Oranın şu an yerlerin dönümü en kötü ihtimal 300 veya 400 civarındadır. 5000 m2 yerimiz var orada. Yani binayı hiç saymasak bile 2 milyonluk bir yerimiz var. Binayı da 1 milyon saysak 3 milyon. Biz zaten 3 milyon liraya binamızı rahatlıkla yapabiliriz diye konuştu.

Terminal otoban kenarında olmalı

Konu ile alakalı olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun geleceğini fakat işleri dolayısıyla gelemediğini dile getiren Püsküllü, bizim de birinci gündem maddemiz bu. Hatta buradaki Terminalin otoban kenarına gitmesi gerektiğini dile getirdiler. Aslında doğru. Terminalin Şehir dışında olması lazım. Burada yine ofislerini açarlar, servisleri ile müşterilerini alırlar diyerek terminalin otoban kenarına gidebileceğinin sinyallerini verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184