YENİ YIL’IN İLK UMRE KAFİLESİ HENDEK’TEN

Yeni yılın ilk Umre Kafilesi Hendek’ten Dualarla uğurlandı.

YENİ YIL’IN İLK UMRE KAFİLESİ HENDEK’TEN


Hendek’ten kutsal topraklara gidecek olan yeni yılın ilk umre kafilesi Merkez Büyük Camii önünden dualarla uğurlandı.

Hendek Merkez Büyük Cami önünde düzenlenen törene, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin ve Umre kafilesinin yakınları katıldı.
Hava muhalefeti nedeniyle Merkez Büyük Camii içerisinde düzenlenen program Kuran-ı  Kerim tilaveti ile başladı. Okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan Duaların ardından Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin bir konuşma yaparak, bizler de o mübarek kutsal topraklara gidecek kardeşlerimizle yüreklerimizdeki sevgiyi, saygıyı ve muhabbeti bu kardeşlerimizle beraber gönderiyoruz. Allah hepinizin hayırlısıyla gidip, hayırlısıyla dönmesini nasip etsin dedi.
Dualarınızı Bekliyoruz

Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, İlçemizden çok sayıda insanımız hayırlı bir yolculuğa çıkıyorlar. Bu güzel yolculuğa çıkan arkadaşlarımızın Allah yollarını açık etsin.

Kazasız belasız bu güzel görevlerini yerine getirerek, bizlere de orada Dua ederek, Ülkemiz için, Milletimiz için Dua etmelerini temenni ediyorum. Allah yolunuzu açık, Dualarınızı kabul etsin, hayırlı yolculuklar diyerek Umre'ye gidecek olan Vatandaşlar ile vedalaştı.

Konuşmaların ardından Umre kafilesi edilen dualarla uğurlandı. Umre yolcularını uğurlama töreninde duygusal anlar yaşandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2015, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184