Yenimahalle Semt Pazarı Açıldı

Hendek Yenimahalle Semt Pazarı bugün itibarıyla hizmet vermeye başladı.

Hendek Yenimahalle Semt Pazarının her Cumartesi günü Hendek Servetiye Caddesi üzerinde SGK Müdürlüğü karşısındaki alanda kurulacağı ve ilerleyen süreçlerde ücretsiz servisler koyulacağı öğrenildi.

Tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek

Semt Pazarı ile ilgili bilgiler veren Hendek Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, Mahallemizin nüfusu 25 bin. Hendek’in yarısı, Sakarya’nın da 4 tane İlçesinden büyük bir Mahalle. Hemen hemen 2 yıldır Mahallemizde pazarımızın açılması için uğraş veriyorduk. Belediye Başkanımıza bu konuda teşekkür ediyorum bizim altyapımızı yaptı. Buranın açılmaması için bazı sıkıntılarımız vardı ama onları aştık, artık herhangi bir sıkıntı yok. Pazarımız bugün itibarıyla açıldı, bugün ilk olduğu için eksiklikler tabi ki var ama önümüzdeki hafta itibarıyla sebzesiyle, meyvesiyle, giyim ve ev eşyaları olmak üzere bir Pazar yerinde bulunabilecek tüm ihtiyaçlarına burası cevap verebilecek ifadelerine yer verdi.

Pazar yerine ücretsiz servis

Yeni Mahalle Semt Pazarının Hendek Yenimahalle Servetiye Caddesi SGK Müdürlüğü ve Yenimahalle Muhtarlığı karşısındaki alanda her hafta Cumartesi günleri hizmet vereceğini belirten Muhtar İskefiyeli, Semt Pazarına ilerleyen süreçlerde ücretsiz servis koyulacağını ve Hendek’in tüm Mahallelerinden buraya alış-veriş yapmaya gelinebileceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2022, 14:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah karaman
Abdullah karaman - 2 yıl Önce

Mahallemiz için hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkür ederiz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184