YENİMAHALLE'DEN YETKİLİLERE ÇAĞRI

Yenimahallede ikamet eden bir Vatandaş şikâyet ve isteklerini dile getirerek yetkililere seslendi.

YENİMAHALLE'DEN YETKİLİLERE ÇAĞRI


Hendek Yenimahalle Orhangazi Caddesinde oturan Vatandaş şikâyetini şu ifadelerle dile getirdi.

Ben buraya taşınalı 10 ay oldu ve Belediyenin hiç bir düzenleme yapmamasından dolayı mağdur durumdayız. Şöyle ki, ilk olarak cadde yol kenarı aydınlatma direkleri çok yetersiz ve çoğunlukla karanlık. Bayanlarımız tek başlarına yolda yürümeye korkuyor. Caddede kaldırım yok, yoldan yürümek zorunda kalıyoruz ve araçlar o caddede bile hızlı geliyor, araçlarını üzerimize doğru sürerek kazaya davetiye çıkarıyorlar.

Ayrıca cadde yolu asfaltı artık yok denecek kadar aşınmış. En ufak bir yağmur yağdığında yoldaki çukurlar su ve her taraf çamurla doluyor. Zaten inşaat bölgesi her gün yeni bir Ev İnşaa edildiğinden kamyon ve büyük araçlar o yoldan geçerek yolu iyice çamur deryasına çeviriyorlar ve çamurda yürümek zorunda kalıyoruz. Cadde kenarında Belediyeye ait hiç çöp konteyneri yok, çöpler yol kenarlarına atılıyor. Sokak hayvanları da bu çöpleri yol ortasına kadar getiriyor koku ve pisliklerden yürünmez duruma geliyoruz.
Vatandaş ayrıca son olarak şunları da dile getirdi. Eşimle geçen hafta bir aksam vakti Hendek Meydandan evimize gidene kadar 3 kez ölüm atlattık. Şöyle ki, Hendek’teki genç çocuklar arabaları ile saygısızca akşam vakti üzerimize doğru hızlıca geliyorlar. Yolda karşıdan karşıya geçmeye korkuyoruz.

Lütfen bu durumu Emniyet birimlerine ve Trafik Polislerine ulaştırın. Denetimler ve tedbirlerini artırsınlar. Gerçekten kimsenin canı ucuz değil. Benim servis beklediğim çevre yolu ışıklarda sabah vakti çoğu sürücü kırmızı ışıkta durmadan geçiyor ve bu her sabah oluyor. Çoğu sürücü işine geç kalmamak için ışıklarda zaman kaybı olmasın diye insanların canlarını hiçe sayarak kuralsız ve saygısız olarak bizleri çok mağdur ediyorlar.

Sizlerden ricamız, şikâyetlerimizin ve sorunlar
ımızın Belediye yetkilileri ve Emniyet mensuplarına iletilerek bu sorunlara dikkat çekilmesi ve gereğinin yapılmasıdır ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2016, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184