Yeşil Bahçe Açıldı

Yeşil Bahçe Düğün Salonu ve Cafe düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yeşil Bahçe Açıldı


Hendekli İşadamları Osman Yüksel, İbrahim Çam ve Muhammet Selam ortaklığında Hendek Sarıdede Mahallesinde oluşturulan Yeşil Bahçe Düğün Salonu ve Cafe düzenlenen tören ile hizmete açıldı.
İşletmenin açılış törenine Ak Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ziya Cevherli, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve Yönetimi, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Meclis Üyeleri, İşadamları, Esnaflar ve Vatandaşlar katıldı.
Rabbim Ticareten Lentebur olabilmeyi nasip eylesin

Açılış öncesinde konuşan Ak Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Hendek Karaçökekli bir Babanın kızı olarak onu yetiştiren topraklarda ve büyüklerimizin bulunduğu topraklarda bulunmak benim için büyük bir şeref, büyük bir mutluluk. Rabbim bu müessesenin hayırlı hizmetler ve hayırlı bol kazançlar nasip eylesin, Hendek ve Sakarya ekonomisine katkıda bulunabilmeyi ve ticaretten lentebur ile bol bol hayır yapmayı nasip eylesin, hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.
Hendek güzelliğine güzellik katıyor

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya İllerin en güzeli, Hendek’te İlçelerin arasında en güzel İlçelerimizden birisi. Değişimini, dönüşümünü, güzelleşmesini ve yükselişini devam ettiren İlçelerimizden birisi. Böyle bir müessese ile Hendek güzelliğine güzellik katıyor. Rabbim güzelliklerimizi ziyadeleştirsin ve müessese sahiplerimize helalinden bol rızıklar nasip eylesin diye konuştu.
Ümit Dikbayır’dan Telgraf

Açılışa telgraf gönderen İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, davetinize teşekkür ederim, Parti çalışmalarımızın yoğunluğunu sebebiyle aranızda olamıyorum, hayırlı uğurlu olmasını diler size ve açılışa katılan tüm konuklara sevgi ve saygılarımı sunarım ifadelerine yer verdi.
İşletmeciler adına teşekkür

Yeşil Bahçe Düğün Salonu ve Cafe İşletmecileri adına konuşan işletme ortaklarından İşadamı Osman Yüksel, açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan, bizlere onur veren herkese teşekkür ederiz. Ayağınıza sağlık, hayırlı uğurlu olsun, Rabbim hayırlı hizmetler verebilmeyi nasip eylesin diye konuştu.
Dua’larla açıldı

Konuşmalarına ardından Hendek Müftüsü Murtaza Gür tarafından yapılan Dua’ların ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ziya Cevherli, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve İşletmeciler hayırlı olması temennileri ile birlikte işletmenin açılış kurdelesini kestiler.
Açılış sonrası işletmeyi gezen misafirlere çeşitli ikramlar yapılırken, içilen çaylar eşliğinde yapılan hoş sohbetlerin ardından program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2019, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184