YEŞİLÇAM'IN YILDIZI HENDEK'TE TOPRAĞA VERİLDİ

Kansere yenik düşen Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından 62 yaşındaki Mahmut Hekimoğlu, vasiyeti üzerine 2 yıl önce toprağa verdiği annesinin Hendek'teki mezarının yanına defnedildi.

YEŞİLÇAM'IN YILDIZI HENDEK'TE TOPRAĞA VERİLDİ


(Medyabar.com)Bir süredir mücadele ettiği kansere yenik düşen Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından 62 yaşındaki Mahmut Hekimoğlu'nun cenazesi İstanbul Şişli'de Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Hendek'e gönderildi.

 

Ölümünden önce Hendek İlçesi, Kalayık Mahallesi'nde 2 yıl önce toprağa verdiği annesinin mezarının yanına gömülmek istediğini vasiyet eden ünlü oyuncu, annesinin evine son kez getirildi. Hekimoğlu'nu anne evinde akrabaları ve sanat camiasının tanınmış isimleri karşıladı.

 

Hekimoğlu'nun cenazesi evde alınan helalliğin ardından anne Nezaket Hekimoğlu'nun mezarının bulunduğu Kalayık Mezarlığı'na getirildi. Ünlü oyuncunun cenazesi defnedilmeden önce bir kez daha kılındı.

 

Hekimoğlu'nu son yolculuğunda ayrıldığı eşi Selma Güzel, kızı Gizem Hekimoğlu ve yakınları yalnız bırakmadı. Ünlü oyuncular Nuri Alço, Serdar Gökhan, Teoman Ayık, Tuğrul Meteer, Bülent Polat, Murat Ormiyak, Erol Taşçı, Muarrem Erdemir ve Ünal Kızılkaya da cenaze namazına katılarak acılı aileye taziyelerini iletti. Mahmut Hekimoğlu'nun Almanya'da yaşayan kardeşi Bülent Hekimoğlu, cenazeye defin sırasında yetişti.

 

Mahmut Hekimoğlu'nun yakın arkadaşları olan ünlü oyuncular Nuri Alço ve Serdar Gökhan, defin işlemi üsırasında kazılan mezarın yanına oturarak dakikalarca gözyaşı döktü. İkili yakın dostlarının cenazesinin başından toprağa verilene kadar bir an olsun ayrılmadı.

 

Sanat camiasının ünlü isimleri, cenaze defnedildikten sonra yapılan duanın ardından mezarlıktan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2016, 21:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
is mal tataroglu
is mal tataroglu - 8 yıl Önce

Toprağı bol mekanı cennet olsun

yakup şişman
yakup şişman - 8 yıl Önce

ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA ALLAH SABIRLAR VERSİN

Yasar günaydin
Yasar günaydin - 8 yıl Önce

Allah rahmet eylesin

Mustafa kesici
Mustafa kesici - 8 yıl Önce

Cenabı ALLAH mekanını cennet eylesin. Güzel kalpli abaza hemşerim.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184