Yüksek Yargı Ve Akademisyenler Hendek’te

Hafta sonu yoğun çalışmalarına devam eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Yargıtay Üyesi İbrahim Temir ve SAÜ’de görev yapan akademisyenleri makamında ağırladı.

Yüksek Yargı Ve Akademisyenler Hendek’te

Önemli İsimler

Çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, hafta sonu önemli isimleri Hendek’te ağırladı. Yargıtay Üyesi İbrahim Temir, Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde görevli Prof.Dr.Selim İnançlı ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde görevli Doç.Dr.Abdurrahman Benli ile Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümünde görevli Prof.Dr.Osman Titrek, Başkan Babaoğlu’nu makamında ziyaret etti

Hendek’i Anlattı

Heyetin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Babaoğlu, Hendek ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ülke ve şehir gündemine dair bir çok konunun gündeme geldiği ziyarette Başkan Babaoğlu, yüksek yargı üyesine ve akademisyenlere nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret iyi niyet temennileri ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184