YÜKSEL’DEN KONGRE SONRASI TEŞEKKÜR

Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkan adayı olan Hüseyin Yüksel, Kongre sonrası açıklama yaparak teşekkürlerini iletti.

YÜKSEL’DEN KONGRE SONRASI TEŞEKKÜR


Kongre sonrası seçimi kaybetmesine rağmen gönülleri kazanan Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkan adayı olan Hüseyin Yüksel yaptığı açıklamada “ Adaylığımı açıkladığım andan itibaren bana destek olan, çalışmalarımızda üstün mücadele veren ve hiçbir zaman nezaketten ayrılmayan kıymetli meslektaşlarıma, seçim günü sandık başına gelerek bizlere oy veren, yada vermeyen Berber ve Kuaför arkadaşlarıma, şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adında teşekkür ederim.

Bizler bu süreçteki duruşumuzla, tavrımızla ve özellikle saygımızla oy olarak olmasa da gönüllerde bu seçimi kazandığımızı söyleyebilirim. Bu güzel gönüllü meslektaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Seçimi kazanarak Başkan olan Vahdet Çilek abime ve ekibine başarılar dilerim”

Ayrıca Kongre günü bizleri katılımları ile onurlandıran SESOB Başkanımız Hasan Alişan’a, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’na, Yönetim Kurulu Üyelerine, MHP Meclis Üyelerine, Hendek Esnaf Odası Başkanı M. Yaşar Demirel’e, Hendek Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca’ya, Bakanlık Temsilcilerimize, Sakarya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Ak’a,  İlçe Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlarımıza, Meslek Kuruluş oda başkanlarımıza, STK Temsilcilerimize, Av. Hasan Serdar Baykal’a, esnaflarımıza ve Kongrede bizi yalnız bırakmayan büyüklerime katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2018, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184