YÜREĞİMİZ KAN AĞLIYOR

MHP Hendek Belediye Meclis Üyeleri “Yüreğimiz Kan Ağlıyor”

YÜREĞİMİZ KAN AĞLIYOR


Manisa ili Soma İlçesinde meydana gelen maden ocağı faciasında göçük altında kalarak hayatlarını kaybeden kardeşlerimiz; Bizleri derin üzüntüye sokmuştur. Acımız büyük yasımız derindir.

MHP Hendek Belediye Meclis Üyeleri adına açıklama yapan Basın sözcüsü Yaşar Aygüneş Acımız büyük yasımız derindir diyerek şu ifadeler yer verdi.”Bu kömür madeni ocağı faciası göstermiştir ki ülkemizde alın teriyle çalışan insanımızın çalışma şartları oldukça kötüdür. Dün Türkiye’nin “ÇAĞ” atladığını söyleyenlerle bugün “YENİ TÜRKİYE” söyleminde bulunanlar aynı riya içindedirler. Maalesef ülkemizdeki sözde gelişmişlik sadece yandaşlara ve yandaş işverenlere tanınan imtiyazlar ve peşkeş çekilen millet mallarıdır. Hükümetin derhal afet masasını oluşturup bu işin sorumlularını bulup en ağır biçimde cezalandırması, bundan sonra bu tür kazaların ve can kayıplarının önüne geçeceğine inanıyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle kömür ocağında helal lokma uğruna can veren aziz şehitlerimize ALLAH’tan rahmet, kederli ailelerine engin sabırlar diliyoruz. Büyük Türk milletinin başı sağolsun”  dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2014, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184