Zabıta Müdürlüğü Yeni Binasında

Hendek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Zabıta Müdürlüğü Yeni Binasında


1 Komiser, 8 Personel ve 2 Araçla hizmet veren Hendek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat servisi İlçe halkına daha iyi hizmet verebilmek için yeni binasında göreve başladı.

Zabıta Müdürlüğü İlçemizde daha etkin ve verimli çalışabilmek amacıyla Kemaliye Mahallesi, Muammer Sencer Caddesi No:8 (Eski Verem Savaş Dispanseri) adresindeki yeni yerine taşındı.
Sağlık, Kaliteli ve Hızlı hizmet

Hendek ve Hendek Belediyesinin her geçen gün büyüyüp geliştiğini belirten Hendek Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Tokat, yeni Zabıta Müdürlüğü binasının Şehrin merkezinde olmasından dolayı Vatandaşlara daha sağlıklı, kaliteli ve hızlı hizmetin verileceğini dile getirdi.

Şehrimiz her geçen gün büyüyüp geliştiği gibi Hendek Belediyesi de birim ve çalışmalarıyla her gün büyüyüp hizmet alanları genişliyor ve yenileniyor diyen Tokat, Zabıta Müdürlüğümüz ve Ruhsat servisimiz daha önce Belediye ek hizmet binamızda hizmet veriyordu ancak ihtiyaç üzerine Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’nun direktifleri ile eski Dispanser binamız değerlendirilerek böyle yeni bir bina hizmete sunuldu. Burada Vatandaşlarımıza daha yakın olduğumuz gibi bu noktadaki ihtiyaçlarını da daha kısa sürede Belediyemize ulaştırmış olacaklar, ayrıca Zabıta Müdürlüğü personellerimiz de burada daha iyi ortamlarda çalışmalarını gerçekleştirebilecekler. Bu anlamda Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na Zabıta Personelimize verdiği değer ve desteklerden dolayı şahsım ve personellerimiz adına teşekkür ediyorum diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2019, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184