Zabıtadan Kantin Denetimi

Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri Hendek’teki okul kantinlerini denetledi.

Zabıtadan Kantin Denetimi


Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri okullardaki kantinleri denetleyerek, uyulması gereken kurallar hakkında da kantin yönetici ve çalışanlarını bilgilendirdi.

Okul kantinlerine belli aralıklarla denetimlerini sürdüren Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri, kantinlerin çalıştırma ruhsatlarını kontrol ederken, kantinlerdeki gıda maddelerini de titizlikle inceledi. Ekipler, tüketici haklarının korunması kapsamında gıdaların ambalajlarını tek tek inceleyerek, ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etti.
Ekipler, eksikleri bulunan kantin sahiplerine uyarıda bulunurken, yasak olan yiyecek ve içecek satan kantin sahiplerini de İlçe Tarım Müdürlüğüne bildirdi.

Denetimden tam not alan kantin yöneticilerine kurallara uydukları için teşekkür eden ekipler, denetimlerin belirli aralıklarla yapılacağını belirtti.
Başarılı olmak için sağlıklı nesiller yetiştirmeliyiz

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu denetimleri düzenli aralıklarla sürdüreceklerini ifade ederek, Çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önemli, başarılı olmak için sağlıklı nesiller yetiştirmeliyiz. Öğrencilerimizin sağlığını tehdit edecek herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için denetimlerimizi düzenli aralıklarla gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Denetimlerimizde belirlenen kriterlere uyan esnaflarımıza insan sağlığına göstermiş olduğu özenden dolayı da teşekkür ediyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2019, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184