ZİYA GÖKALP’TE VELİLERE “BİLİNÇLİ AİLE UYUMLU ÇOCUK” EĞİTİMİ

Hendek Ziya Gökalp İlkokulu’nda “bilinçli aile uyumlu çocuk” parolasıyla açılan anne destek okulu mezunlarını verdi

ZİYA GÖKALP’TE VELİLERE “BİLİNÇLİ AİLE UYUMLU ÇOCUK” EĞİTİMİ


Hendek Ziya Gökalp İlkokulunda süren 8 haftalık uzun sürecin sonunda Eğitime katılan yaklaşık 30 veli sertifikalarını aldı.

Ziya Gökalp İlkokulu müdürü Seyhan Altmış liderliğinde başlayan eğitimleri okul Psikolojik Danışmanı Hakan Tuncel verdi.

Hendek Ziya Gökalp İlkokulu olarak Anne Destek Okulu açmamızın amaçlarını anlatan Okul Müdürü Seyhan Altmış “  Anne-babanın çocuklarına karşı olumlu, bir tutum ve davranış geliştirmesine yardımcı olmak.Anne ve babalara çocukları ile nasıl iletişim kurabileceklerini anlatmaktır.Aile içinde sağlıklı bir iletişim için velilerimizin sahip olması gereken temel bilgi ve becerilerin farkına varmalarını sağlamak.Anne babaların, çocukların sosyo-psikolojik ve duygusal, gelişimsel, zihinsel özelliklerini fark etmelerini sağlamak ve bunları göz önünde bulundurarak uygun tutum geliştirmelerini sağlamak,Anne-babaların kendi aralarında rol paylaşımlarını sorgulamalarına yardımcı olmak,Öğrencilerin hayatta daha mutlu bireyler olabilmeleri için ileriye dönük hedefler edinmelerinde yardımcı olmak.İkinci yarıyılda eğitimler devam edecektir. Katılan tüm velilerimize ilgileri için teşekkür ederiz” dedi.

8 hafta süren Eğitim sonunda sertifikalarını alan veliler eğitimi verenlere teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184