Akif Yener'den Babaoğlu'na Ziyaret

Sakaryalı sanatçı Akif Yener, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nu makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Akif Yener'den Babaoğlu'na Ziyaret

Müzik ve sanatsal çalışmalar hakkında bilgi alışverişi şeklinde geçen sohbette Başkan Babaoğlu, ben seçimlere hazırlanırken Hendek halkı bana 'Bizim Turgut' lakabıyla onure etmiş ve büyük bir zaferle kazanmıştım.

Bende Sakarya için ilk şarkı olan 'Onun adı efsane Sakarya' ve 'Sakaryaspor 50. Yıl Marşı' (Bu kalp seninle Sakaryaspor) ve 'Ne aşk ne hayat' eserleriyle Sakarya tarihine altın harflerle yazılan Sanatçımız Akif Yener'i 'Bizim Akif Yener' diye tanımlayarak bizden olduğunu hatırlatmak ve onure etmeyi görev adlediyorum. Ben müziğin belli bir oranda içinde olan bir insanım.

Zaman zaman şarkı okuyan ve müzik camiasını iyi anlayan bir insanım. Şehirler kültür ve sanatla daha bilinçli ve hızlı gelişir. Başkanlık dönemimde sanatsal anlamda etkinlik ve faaliyetlere pandemi sonrası sıklıkla yer vereceğiz. Bu vesile ile Sakarya'lı sanatçımızı, dahası Bizim Akif Yener'le kültür sanat etkinliklerinde olabildiğince çalışmayı arzu ediyoruz diye konuştu.

Kültür bir Milletin medeniyet göstergesidir

Sanatçı Akif Yener, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yaygınlaşma ve gelişmesi adına çok sevindiğini, şahsına ithaf edilen sözlerin de gurur verici olduğunu belirterek, Hendek Belediye Başkanımız sayın Turgut Babaoğlu'nun şahsımı 'Bizim Akif Yener' lakabıyla tanımlaması beni çok mutlu etti.

Bir şehir için milli olmak, herkes tarafından kabul görmek ve eserleriyle onure edilmek bir insanın hayatında yaşayabileceği en güzel mertebe. Sakarya için üretmeye devam ediyorum ve sevenlerime büyük saygı duyuyorum.

Başkan Babaoğlu'nun özellikle müzik kültürüyle ilgili ve belli yeteneklere sahip olması beni çok sevindirdi. Kendisine güzel sohbeti ve misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca ben de Hendek İlçemizde düzenlenecek etkinliklerde sahne almayı çok arzu ediyorum diyerek, içinde 'Onun adı efsane Sakarya', Sakaryaspor 50. Yıl marşı (Bu kalp seninle Sakaryaspor) ve 'Ne aşk ne hayat' şarkılarının yer aldığı 5 şarkıdan oluşan maxi sıngle albümünü imzalayarak hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2021, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184