Babaoğlu’dan Sergiye Davet

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Atatürk Parkı içerisinde yer alan Nikah ve Toplantı Salonunda düzenlenen resim sergisinin açılışını gerçekleştirip sanat severlerle buluştu.

Babaoğlu’dan Sergiye Davet

Ressam Elvira Boya’nın kübist ve ekspresyonist tarzda tuvale aktardığı eserlerini inceleyen Başkan Babaoğlu, günün anısına hatıra defterine not bıraktı.

Nikah Ve Toplantı Salonunda

Hendek Belediyesi yeni bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. Ressam Elvira Boya tarafından hazırlanan ‘DOĞUŞ’ adlı yağlı boya resim sergisinin açılışı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşti. Atatürk Parkı içerisinde yer alan Nikah ve Toplantı Salonunda düzenlenen resim sergisinin açılışını gerçekleştirip sanat severlerle buluşan Başkan Babaoğlu, eserleri tek tek inceleyerek Sanatçı Elvira Boya’dan bilgiler aldı.

18 Ağustos Cuma Günü Son

Günün sonunda anı defterine not bırakıp sanatseverlerle hatıra fotoğrafı çekilen Başkan Babaoğlu düzenlenen sergiye sanatsever Hendek halkını davet etti. Başkan Babaoğlu “Birbirinden özel sanat çalışmalarını beğeniyle inceledim. Tüm sanatsever halkımızı bu muhteşem sergiyi görmeye davet ediyorum ” dedi. Ziyaretçilere keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunacak olan Resim sergisinin 18 Ağustos 2023 Cuma gününe kadar ziyaret edilebileceği açıklandı.

Ressam Eliva Boya Kimdir?

Ressam Elvira boya, 2008 - 2012 yılları arasın da "Adem Bulut resim atölyesi" eğitim aldı. Resimlerini kübist ve ekspresyonist bir tarzda tuvale aktaran sanatçı bugüne kadar birçok sergi de yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184