Bilgiyle Geleceğe Kütüphane

Hendek’te bulunan Kütüphanenin kıymetini anlatan içten bir yazı.

Bilgiyle Geleceğe Kütüphane

Kütüphanenin Önemini Anlatan Okurumuzun Yazısı, Hendek’e taşındığım sene bir dükkân açtık dükkânda işler çok yoğun değildi ama geç vakitlere kadar dükkânda olmamız gerekiyordu bende kendime meşgale aramaya başladım.

Kitapseverim, ben önce evdeki tüm kitaplarımı tekrar elden geçirdim sonra yetersiz geldi. Yeni kitap arayışlarına girdim ki bir gün Hendek’teki Kütüphaneye rastladım.

Kayıt yaptırdım ve başladı benim kitap serüvenim. Dükkânda çoğu zamanımı kitap okuyarak geçiriyordum. Siyerler, romanlar, her telden… O dar ve zor günlerimde mümkün değildi o kadar kitaba ulaşmam ancak Kütüphane sayesinde bir sürü arkadaşım olmuştu.

O amanlar güzel İlçemde bu imkana sahip olmak beni çok mutlu etti. Büyükşehirden gelmiştim Hendek’e. Geldiğim yerde daha büyük Kütüphaneler vardı elbet ama hala bu imkana sahip olmayan yerleri düşündükçe kendimi çok şanslı hissettim...

Dükkânda kitap okuduğum zamanlarda hamileydim ve kızımın ismine okuduğum bir siyer kitabında rastlamıştım. Şimdi o kızım büyüdü ve artık 7 yaşında biz hala güzel İlçem Hendekteyiz.

Bugün hem Öğretmenimizin teşviki hem de doğum günü hediyesi olarak kütüphanenin yolunu tuttuk. Seneler önce içimde kıpır kıpır eden kızımla okurken şimdi onun kütüphane yolunda heyecandan kıpır kıpır olması beni çok mutlu etti.

Bu imkana sahip olduğuma ve buna vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum. Her kitaba sahip olamayız belki ama Kütüphaneler sayesinde her kitaptan belli bir süre faydalanabiliriz.

Her yeni kitap almaya giderken çocuklarımızın ilerde hatırlayacağı güzel anılar yaşayabiliriz…

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2021, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184