ÇEKSOY DERNEĞİ KERMESİ AÇILDI

Hendek’te ÇEKSOY Çevre Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği (SEMERKAND) Kermes törenle açıldı.

ÇEKSOY DERNEĞİ KERMESİ AÇILDI


Rasimpaşa Camii karşısında kurulan Kermes açılış programına CHP Hendek İlçe Başkan Vekili Reyhan Azak, Yönetim Kurulu Üyeleri, DP İlçe Başkanı H.Kançeri Jane, Yönetim Kurulu üyeleri, Akyazı ÇEKSOY Derneği Başkanı İlyas Düzcan ve Yönetimi, Hendek ÇEKSOY Derneği Başkanı Cemil Alkan, Dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Duanın ardından Kurdele kesimini Akyazı ÇEKSOY Derneği Başkanı İlyas Düzcan ve Alkan hayırlı olması dilekleri ile açılışı gerçekleştirdiler. Kermes açılışının ardından Emekli İmam Fehmi Duysak’ın yaptığı dua ile hizmete açıldı.


Kermese katılan misafirler ile yakından ilgilenen ÇEKSOY Dernek Başkanı Cemil Alkan, açılışa katılarak yalnız bırakmayan herkese katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Gönülleri Yapmaya geldik Hizmet nimettir düsturu ile güzel nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Çevre Eğitim Kültür Soysal Yardımlaşma Derneği kermes sorumlusu Fatih Gölcü, Her yaratılmış insanın bir gün hesabını vereceği o günlerin bir örneği olan bu dünya hayatında bizlerde bir yıllık emeklerimiz sonucu kermes kurduk.

Kermes ve buna benzer birçok hayırlı işlerde birlik ve beraberlik içerisinde nice hizmetlerin olmasını temenni ediyorum. Peygamber efendimiz (S.A.V) ‘İnsanların en hayırlısı onlara hizmet edendir’ hadisi şerifine uygun olarak bizlerde bu hizmetlerimizi arttırarak güzel nesiller yetiştirmek maksadı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Hizmet Nimettir Gölcü sözlerine şöyle devam etti, Büyüklerimizin söylemiş olduğu gibi ‘Hizmet nimettir’ düsturu ile hizmet kervanına herkesi davet ediyoruz. Güzide ve İslam ahlakına uygun nesillerin yetiştirilmesi konusunda bir yıllık emek veren hanım kardeşlerimize, destek veren esnaflarımıza, açılışımıza katılan herkese ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim dedi.


Kermes’ten elde edilen gelir ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanılacak. Kermes 19 Mayıs Pazartesi günü akşama kadar açık kalacak.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2014, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184