Depremzede Çocuklara Tiyatro Morali

Hendek Belediyesi, Hendek Halk Eğitim Merkezi ve Hendek Sanat Atölyesi işbirliğiyle ilçede misafir edilen 5-10 yaş aralığındaki depremzede çocuklar ücretsiz tiyatro etkinliği ile moral buldu.

Depremzede Çocuklara Tiyatro Morali

‘Bamsi’ Adlı Oyun İle Doyasıya Eğlendiler

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Hendek Belediyesi, Hendek Halk Eğitim Merkezi ve Hendek Sanat Atölyesi işbirliğiyle Hendek’te aileleriyle birlikte misafir edilen 5-10 yaş aralığındaki depremzede çocuklar için ücretsiz tiyatro etkinliği düzenlendi. Depremzede çocukların yüzünü güldürmek, endişelerini en aza indirmek ve depremin izlerini silmeye yardımcı olmak amacıyla depremzede çocuklar Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi konferans salonunda “Ormanlar Koruyucusu Bamsi” adlı tiyatro çocuk oyunu sahnelendi. Etkinlikte gönüllerince eğlenen depremzede çocukların yüzlerindeki tebessüm görülmeye değerdi.

Başkan Babaoğlu Yalnız Bırakmadı

Etkinliği ziyaret ederek çocukları yalnız bırakmayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesi olarak depremin yaralarının sarılması ve geleceğin teminatı çocukların çok daha iyi şartlarda yetiştirilmesi adına her türlü çabayı gösterdiklerini belirtti. Başkan Babaoğlu, “Depremzede çocuklarımızın normalleşme sürecinde onları stresten ve panikten uzak tutmak adına bu tarz etkinlik düzenleyip keyifli bir gün geçirmeleri ve yüzlerindeki tebessüm olalım istedik. Çocuklarımızın yüzü gülünce ailelerin, bizlerin yüzleri gülüyor. Ben bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Çok anlamlı ve güzel bir etkinlik oldu. Çocuklarımızın yüzü hep gülsün” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184