MUSİKİ CEMİYETİNDEN BURUK KONSER

Giresun Musiki Cemiyeti’nin Hendek’te verdiği Konser buruk geçti.

MUSİKİ CEMİYETİNDEN BURUK KONSER


Hendek Halk Eğitim Merkezi’nin misafiri olarak Hendek’e gelen Giresun Musiki Cemiyeti, seslendirdiği parçalar ile beğeni topladı.

Hakkâri’de meydana gelen terör saldırıları nedeniyle Vatandaşların ilgisinin az olduğu Konser Şehitler için yapılan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda yapılan Konser programına Hendek Cumhuriyet Savcısı Âdem Aydemir, Hendek Asliye Ceza Hâkimi Fatma Aydemir, Hendek Vergi Dairesi Müdürü Muammer Öğretici, Serdivan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayri Erdem, Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Tan, Sakarya İlk Adım Derneği Başkanı Hasan Kargün, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Baboğlu, CHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nevin Şeşen, Yönetimi ve Vatandaşlar katıldı.
Şehit haberleri nedeniyle buruk başlayan programda neşeli parçalar yerine Yanık Türküler ve Kahramanlık Türküleri seslendirildi.
Program sonunda seslendirilen Hendek şiiri izleyicilerden büyük beğeni toplarken Hendek Cumhuriyet Savcısı Âdem Aydemir, Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Tan ve Sakarya İlk Adım Derneği Başkanı Hasa Kargün tarafından Giresun Musiki Cemiyeti üyelerine Önce Vatan adlı Tablo ve Çiçek takdimi yapılmasının ardından program son buldu.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2016, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184