Öğrenciler 40 Yıllık Tiyatroculara Taş Çıkarttı

Şehit Mahmutbey Ortaokulu Öğrencileri tarafından tiyatro oyunu sergilendi.

Öğrenciler 40 Yıllık Tiyatroculara Taş Çıkarttı

Şehit Mahmutbey Ortaokulu Tiyatro Topluluğu seyirci önüne çıktı.

Şehit Mahmutbey Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen etkinliği Okul Müdürü Recep Yazıcı, Beylice Ortaokulu Müdürü Nevzat Yumru, Çamlıca Ortaokulu Müdürü Hüseyin Karakaş, Müdür yardımcıları, Öğretmenler ve Öğrenci Velileri izledi.

Öğrenciler’den Aziz Nesin performansı

Şehit Mahmutbey Ortaokulu Tiyatro Topluluğu tarafından yaşlı bir kadının kendisiyle alay edilmesi sonrası aldıkları bal’ı yedikten sonra her konuşmalarının sonrası pırtlayan kişilerin hikâyesinin anlatıldığı Aziz Nesin’in Pırtlatan Bal oyunu Aziz Nesin’in Pırtlatan Bal oyununu Öğrenciler tarafından büyük bir ustalıkla sahnelenirken, tiyatro oyununda Abdullah Tulumen, Aygün Keskin, Hilal Sağlam, İclal Pehlevan, Buğra Sözer, Zeynep Alişan, Müge Tuna, Zehra Aktaş, Begüm Ece Işıkveren, Ercin Yılmaz, Sümmeya Alamdar, Nisa Gül Bulut ve Irmak Temiz rol alırken sahnelenen oyunun teknik sorumluluğunu Kartal Eymen Hekimoğlu, Melih Şah Kızılgün, Yiğit Emre Armağan, Mert Bakır ve Amine Mutlu üstlendi.

Alkışlarla desteklendiler

Oyun sonunda 40 yıllık tiyatrocu gibi oyun sergileyen Öğrenciler izleyenler tarafından büyük alkış alırken, Şehit Mahmutbey Ortaokulu Müdürü Recep Yazıcı tarafından Öğrencileri tiyatroya hazırlayan Öğretmen Deniz Erden’e çiçek takdim edilerek başarı dileklerinde bulundu.

Başarıdan başarıya koşuyoruz

Okul Müdürü Recep Yazıcı sahne sonunda yaptığı konuşmada, önemsediğimiz bir şey çocukların mutlulukları, öz güvenleri. Bunlara katkıda bulunmak bizim için çok önemli. Spor’da da Okulumuz başarılı, Yıldız Erkek Futbol Takımımız Türkiye’de 32 takım arasına girdi. Bu Okul artık Hendek’e dar bir Okul, Hendek’in çok üstüne çıktı. Bu anlamda katkı sağlayan her kim var ise hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarıdan başarıya koşuyoruz, hem sporda, hem sanatta, hem akademide ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2023, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184