ŞEHİT MAHMUTBEY'DE YAZAR İLE SÖYLEŞİ

Şehit Mahmutbey Ortaokulu Meslek Tanıtma Kulübü tarafından “Yazarlarla Söyleşi” kapsamında bu sene Yazar Bilal Sami Gökdemir ile söyleşi ve imza günü düzenlendi.

ŞEHİT MAHMUTBEY'DE YAZAR İLE SÖYLEŞİ


“Madam Bravo, Çok Kullanılmış Kalpler Dükkânı ve Şu Saatte Orada Mıydın” adlı romanların yazarı Bilal Sami Gökdemir, 9 Mayıs Salı günü Şehit Mahmutbey Ortaokulu öğrencileri ile oldukça keyifli ve interaktif bir söyleşi gerçekleştirdi. Televizyonun zararlarından bahseden Yazar Gökdemir, “Bir saatlik televizyon izlemenin beyine verdiği zararı ancak yedi saat bulmaca çözerek giderebiliriz.” dedi. Bilim adamlarının televizyonun zararlarını gidermek için üç şey önerdiğini ve bunların bulmaca çözmek, kitap okumak ve matematik ile meşgul olmak olduğunu dile getiren Gökdemir, televizyonun insanları yönlendirdiğini, insanlar yerine karar verdiğini ve beynin sol lobunu atıl bıraktığını vurguladı.

Söyleşinin ardından öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandıran Yazar Gökdemir, öğrenciler için kitaplarını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilere okuma alışkanlığı ve sevgisi kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte emeği geçen öğretmenlere teşekkür eden Okul Müdürü Recep YAZICI, ayrıca Yazar Bilal Sami Gökdemir’e teşekkür belgesi ile çiçek takdim etti.



Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184