Şehrin Renkleri Adlı Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluşuyor

29 Nisan Cumartesi günü Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Nikah ve Toplantı Salonunda ‘Şehrin Renkleri’ adlı Resim Sergisi açılacak. Sergiye tüm sanatseverler davet edildi.

Şehrin Renkleri Adlı Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluşuyor

29 Nisan – 12 Mayıs Tarihleri Arasında

Hendek Belediyesi sanatseverler için yeni bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. Ressam Yılmaz Aydın tarafından hazırlanan Şehrin Renkleri adlı suluboya resim sergisi, 29 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'te başlayacak ve 12 Mayıs Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek. Hendek Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Ressam Yılmaz Aydın’ın birbirinden değerli eserlerini sergileyeceği ‘Şehrin Renkleri’ adlı suluboya resim sergisi 29 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 14.00’da Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah ve Toplantı Salonunda açılışı yapılacak olup, Hendekli sanatseverlerle buluşacak.

Ziyaretçilere keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunacak olan Resim sergisi 29 Nisan – 12 Mayıs 2023 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. Yılmaz Aydın'ın suluboya tekniği ile yarattığı doğanın tüm renkleri, figürler, ritim, mimari yapılar ve manzaralara hayran kalacağınız sergiye tüm sanatseverlerimiz davetlidir” denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184